![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Buraya Kadar! ..........
Gönlüm de “sır-dın” sen otuz yıl-dır Açtım kapısını ardına kadar Bir ismim vardı ya sen rafa kaldır Sildim seni en son harfine kadar Rüzgar bekliyorum hazır yelkenim Yeni ufuklara gittim giderim Yüreğim aşklara susamış benim Veririm ömrümü sonuna kadar Seyret beni seyret olduğun yerden Sen biterken ben de başlar yeniden Gönlümü titreten ilk sevgiliden Sevgi esirgemem sonuna kadar Bilmedin kadrini ve geri aldım Sen onunla vardın! .. Çıplak bıraktım Sen rahmettin sanki ben mi topraktım Şemsiyemi açtım ardına kadar Artık erişilmez değilsin yavrum Yeni aşklar fırın ben de hamurum Yanım da olacak kürküm samurum Koklaşıp yaşarım sonuna kadar Silgi oldum silgi üstünde senin Bu silgi “çok büyük yanlışlar” için Neler kaybetmişim ardın da hiç-in Hepsini bulurum zerreye kadar Veda mı niye ki? .. Değseydin eğer, Bilirdim kalsaydı pul kadar değer Sana güle güle! .... Ey! ..Sevgililer, Geldim işte geldim! ..Buraya kadar! .. Kadir Albayrak |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|