![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Onurumdur...
Güzel yüz Güzel dudaklar Çok güzel gözler Yumuşacık eller Hele o saçındaki örgüler… Ne kadar güzel yaratmış Allah seni Özenmiş bezenmiş Eksik bırakmamış hiçbir şeyini Düşündüm Belki şimdi sevmezsin beni… Ben elleri nasır tutmuş bir gençliğin Ahı dünyayı tutmuş garip bir neslin Sözcükleri yangın yerine çeviren Her düşte yeni düşünceler uyandıran şairliğin Belki ilk belki son esiriyim… Bir mısrayım gelip geçmekte olan Dünyaya kök salmayacak kadar hafif Kökleriyle toprağı incitemeyecek kadar zarif Biraz düşünceli hayata karşı biraz pasif Belki suskun biraz agresif… Belki istemezsin yanında olmamı Ama yine de bilmelisin Ben her an seni düşünüyor olacağım Gözlerine baktığımı Ellerini tuttuğumu Yürek atışını duyduğumu Sözcüklerini ağzım açık dinlediğimi Belki hep hayal ederek Belki uzaktan Tuttuğun başka elleri seyrederek… Ben bir şairim Yüreğim titrek Ellerim ürkek Yitik ve çaresiz belki ama Yine de onurundan vazgeçmeyen Ölümle dirilen dedelerim gibi İşte ben o kadar cesaret sahibi… Neyse daha fazla yormayım seni Hayat dar gelmesin üstüne Dikkat et kimse incitmesin seni Sen, kalbimin narin sevgilisi… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|