![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Unutma...
Bu gece gözlerimi döktüm yollarına Dün yıldızlara önceki gün ayı Ve aradıkça bulamadım bir türlü Sana ulaşan o derin detay yol haritasını… Her gidişinin ardından yeni bir gelişin Her gelişinin ardından gecede kayboluşun Her gülümseyişinin ardında derin bir muamma Her sevişinin altında bir yalan gizlenirdi… Ve ben bütün ******* boyunca arar Bütün ******* boyunca yakınır Bütün ******* boyunca belamı aranı Seni bulmak için tarardım haritaları… Her gelişinin ardından gidişin olmasa Ya da yakmasan bir kez olsun okumadan önce Sana ellerimi kanatırcasına yazdıklarımı Belki daha farklı dönecekti dünya… Yastıklara gömüp serseri başımı Kaldırımları yalıyorum kimi ******* Ve ******* bana anlatırken acımı Sensiz nefes alamıyorum kaybediyorum aşkımı… Belki bende hata kim bilir Belki ben yakıyorum bütün yazdıklarımı Belki ben yakıyorum ardından bunca ağıtı Belki ben ağlatıyorum serseri gözlerimi… Yine de yakmasaydın mektuplarımı Belki daha yakın olacaktık birbirimize Ya da bir tanesini açıp okumaya cesaretlenip Öyle delicesine kanayan yaramı Bir kez olsun sarmaya kalkışsaydın Belki sen de görecektin yaşadığım acılarımı… Neyse şimdi yorgunluğumun hesabını Geçen yıllarımın acısını Ve hatta son sigaramı Senin düşlerinde söndürmeye kalkmayacağım Sadece bir tek şey söylemek gerek bana Seni sevdiğimi hiç unutma… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|