![]() |
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Utanmam
Utanmam ki tutarken ellerini Sana yazdığım şiirler kadar sıcak Yazdığım mektuplar kadar dürüst Utanmam ki öperken gözlerini... Utanmam bu akşam ağlamaktan Sana döktüğüm yaşlar kadar ılık Yazdığım şarkım kadar içten Utanmam ki söylerken şarkılarımı... Ne şarkılar dinledim de Vurulmadım öyle bam teline Ne aşklar gördüm de Yıkılmadım öyle gidişlerine Ama utanmam bu kez yıkılmaktan... Gülbebeğim derken Gözlerini öperken Saçlarını okşarken Çocuklar gibi dizlerinde uyuklamaktan Seni sevmekten utanmam ki... Utanmadım ki senden Senden korkmadım ki Tek korkum yitirmekti seni hep Ama utanmam bu kez öpmekten dudaklarını... Utanmadan, Rengim atmadan Ellerini tutup Öyle sıcacık öpmekten Sana sarılmaktan yine utanmadan Sana öylece kalakalacağım bu kez... Seni son gördüğümde hüzünlü gittin Ben ağlamadım Utandım ağlamaktan belki Ama bu kez 'Utanmadan' UTANMADAN doyasıya ağlarım Ağlatma Gülbebeğim... Beni Ağlatmaktan Utanmasan Bile 'Ağlatma Gülbebeğim' Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|