![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yarınlar Bir Başka Olacak Sevdiğim
Yarınlar bir başka olacak sevdiğim Bizim güneşimizde doğacak elbet Umudu tüketme yeterki Bu karanlık ******* muhakkak şafağa ulaşacak Çılgın hayat denizinde boğulmayacak sevdamız Ama gülüm sende bilirsinki Sevdamdan da ötedir Yurdumun gözyaşları Ama yıkma umudunu Gurur sayma inat bilme Yarınlar bir başka olacak sevdiğim Günlük gülistanlık olacak bir her mekan her köşe Çile yenilecek keder yenilecek Memleketim,halkım gülecek Çocukların geleceği daha parlak olacak İşte gülüm bizim düğünümüz o gün olacak Nefretin kinin gülleri bir bir o gün solacak Yarınlar bir başka olacak sevdiğim Gel deyip durma ne olur Daha gelmenin vakti değildir Bir rüzgarı esmek gerek yurdun dört bir yanında Dualarını yüreğime aldım miyonların Unutma sakın unutma Yarınlar bir başka olacak sevdiğim Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yeterki Sen Mutlu Ol
sen ağlama ben ağlarım yeterki senmutlu ol yar şu yüreğide dağlarım yeterki sen mutlu ol yar geceyi gündüz ederim bana sevdadır kederim istersen çeker giderim yeterki sen mutlu ol yar demesende güle güle ben giderim gurbet ele düşerimen berbat hale yeterki sen mutlu ol yar hasretin koysada bana inansitem etmem sana gelemesekte yan yana yeterki sen mutlu ol yar dört duvar arasındayım ömrümün yarısındayım ölümün berisindeyim yeter ki sen mutlu ol yar aklım hala gözlerinde adımlarım izlerinde yaramolsada derinde yeterki sen mutlu ol yar voltada adımlarım sen sen varsan yaşar bu beden gelmesende sormam neden yeterki sen mutlu ol yar ço şükür mapusluk bitti yirmi yılım mapusta gitti parmaklıklar bana setti yeterki sen mutlu ol yar ölüm döşeğindeyim ben kabir eşiğindeyim ben tabut beşiğindeyim ben yeterki senmutlu ol yar Garip Şahin aşık ama gelmesende mezarıma dert etmem gitmez ağrıma yeterki sen mutlu ol yar Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıldız Bkışlı Çocuklar
yine ağlamaklı yıldız bakışlı çocuklar hayattan vazgeçmişcesine sanki yılların tüm yükü üzerlerinde kimi halepçede kimi bosnada kimide filistinde onlar evet çocuklar günahsız fakat zalimlerin günahını çeken çocuklar yazıklar olsun insanlığa saf gönülleri çile yumağı olmuş gece ile gündüzleri birbrine karışmış hayatın baharında savaşla barutla ölümle tanışmış çocuklar yazıklar olsun yazıklar hangimiz duyarlı acaba hangimiz aynı acının kucağında ve hangimiz ve hangimiz bu acının farkında evet yine ağlamaklı yıldız bakışlı çocuklar Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yolcu
dertli dertli ağlarsın figanın ne fena yarinden mi ayrı düştün yolcu anlamam aklım ermez figanına yarinden mi ayrı düştün yolcu üstüne sahte güneşler mi doğdu ücralarına kar boran mı yağdı bu çılgın hayat senide mi boğdu yarinden mi ayrı düştün yolcu hasret ateşiyle yanmış gibisin kızgın şişlerle dağlanmış gibisin yapayalnız bir hanmış gibisin yarinden mi ayrı düştün yolcu hangi diyara doğrudur yolların üzülme yeni bir gün doğar yarın perişan yıkık görünür hallerin yarinden mi ayrı düştün yolcu Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yolumuz Turandır
kızılelma ülküsüdür yolumuz turandır bizim geçliğimin türküsüdür yolumuz turandır bizim engelleri bir bir aştık vatan aşkı ile coştuk yarına umutla koştuk yolumuz turandır bizim namerde bükmedik boyun zalimlerde binbir oyun karşı dağda bekler hayin yolumuz turandır bizim cihan bizi iyi tanır soysuz bizi cansız sanır kim bilir kimler inanır yolumuz turandır bizim vatan diye şehit verdik bu canı ortaya serdik esaret zincirin kırdık yolumuz turandır bizim şu yüce dağda kar olduk vatanı mukaderat bildik memlekete şehit saldık yolumuz turandır bizim şehir köyden çıktık yola yan çizmedik bile bile dinle gardaş dinle hele yolumuz turandır bizim vatan dedik millet dedik bitsin artık zillet dedik işte burdayız geldik yolumuz turandır bizim urgandan yoktur korkumuz dile destandır türkümüz her yerde birdir kırkımız yolumuz turandır bizim Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zaferin Sesi
estergonda mehter çalınıyor bu gelen zaferin sesimidir bir yanda kılıç kalkan bileniyor bu gelen zaferin sesimidir Allahuekber nidaları ile köy,kasaba,yurdum hep el ele yer gök inlemekte yenildi çile bu gelen zaferin sesimidir bir naraki altaylardan tunaya gönül aşk ve muhabbet duya duya bozkurtlar ordusu indi ovaya bu gelen zaferin sesimidir kırat kişner malazgirt şahlanırken yiğitler ana duasın alırken malazgirt türk ovası olurken bu gelenzaferin sesimidir anadoluda bir türkmen başbuğu müslümanlardan sor türkmen başbuğu tüm gönüllerde var türkmen başbuğu bu gelen zaferin sesimidir can verenler şehit olup gittiler malazgirdi türk ovası ettiler bir kılıçla düşmana yettiler bu gelen zaferin sesimidir Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zincirleri Kırmak İçin
adım adım yürüyorum sabahlara ermek için her geçenden soruyorum dost yüzünü görmek için bağa girip terim döktüm boydan boya şöyle baktım toğrağa fidanlar ektim gonca gülü dermek için medresede oldum derviş içimde gizli bir serzeniş şeyhimden geldi sesleniş son katreye varmak için bir kabukta petek arı kırk yıl ömürde yarı yıktım bütün tabuları zincirleri kırmak için Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|