![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İlk buluşma***24 OCAK 1982 7:00
Günlerden pazar ocağın yirmi dördü Gece gündüze bırakmakta yerini solgun yanarken sokak lambaları; Sabahın ağır ezikliği altında. Ne açık bir kafeterya var, Nede bir pastahane. Sabahçı kahvelerinin hepsi kapalı, Kaldırımlar bomboş:Şehirde Hiç bilmezdim pazar günlerinin Bu kadar donuk yaşandığını, Henüz sabahın yedisinde... Şehir sanki ölüm uykusunda, Hava ayazmı ayaz Olsun durmak olmaz, Gönlüme düşmüşken ilk cemre. Aşkta mantık olmaz deselerde; İnanmazdım! Ama ben burdayım:Sokakta! ! ? ? Dört basamaklı merdivenin sahanlığında! ? Saat sabahın yedisinde. Ve sen sol yanımda ellerin avuçlarımda, Gözlerinden gözlerimin derinlerine Püsküren bir volkandan akan; sıcak lavlar gibi Garip bir ürperti yayılıyor bedenime. Tarifsiz bir duygu bu Kelimelerin ifadesini kaybettiği. Şimdi o duygu ısıtıyor içimi; Kesif duman kokuları arasında, Sabahın ayazında. Günlerden pazar ocağın yimidördü Hava ayazmı ayaz Saat sabahın yedisinde...... Abdurrahman Güleç |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|