![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağlardım
ayışığını pencereme koy gitmeden ve beni büsbütün yalnız bırak yıldızlarla yapayalnız bırak -kan içinde- rengi kadehime düşsün sabahların gün ışırken savur göğe bir avuç buğday gibi savur tül kanatlılara karışıp uçuşsun rüyalarım her şeyin sustuğu saatlerde bırak beni yapayalnız dönüp yüzünü giderken bir şiir sıkıştır avucuma düşün ki artık hiç ağlamıyorum ve kızmıyorum da hoyratlığına say ki hiç bir şey paylaşmadık acıya ve sevince dair anılar bile kalmamış olsun ayak izlerinde yani ne varsa seni anımsatacak karanfil gibi yol, götür topla topunu tüfeğini bir işgal ordusu gibi çık git bu talan, bu viran şehirden sonsuza değin uyusun içimdeki Tanrı doğmamış yıldızlar gibi yepyeni türküler yak geçtiğin kentlere ve büyüklük sende kalsın hiç bir şeyi eksik bırakma sakın sana dair ne var yoksa süpür git son kırıntılarını da bilirsin öğrendim küllerden harç yapmayı devirip eskilerini bir bir yeni dağlar da kurarım elbet ve doruklarına bulutlar göklerine kuşlar da çizerim... -kim bilir belki de ağlardım şimdi bana bu kadar yasaklamasaydın eğer kendini- Meral Vurgun |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|