![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bana Senden Söz Et
diz dize değil belki ama oturabiliriz yine de göz göze gel seninle bir kavli karar edelim bana aşktan söz etme bu gece saçımın her telinden bin İblis asılır her yalanda bir deniz kızı ölür içimde kurur okyanuslarım, tükenir sularım dibe vurur anılarımı taşıyan gemiler ve baykuşlar tüner dallarıma bana aşktan söz etme bu gece Eylül'lerden söz et örneğin sararan yapraklardan ya da okul yolundan değil kayıp düşlerimizden söz et çalınan gençliğimizden mesela çözemediğimiz şifrelerden hayaletleri hala aramızda dolaşan asılıp, kesilip, yüzülen, başsız gövdelerden onurdan yana bize kalanlardan söz et bana aşktan söz etme oyunlardan söz et bu gece hilesinden, kuralından oyunların nasıl pata biter ya da kime düşer kupa ondan söz et senin olsun söz öz büyümelerden söz et bana dev aynasından yüzsüz yüzlerin o aynalara nasıl aksettiğinden değil kaç yüzü yansır insanın gerçek aynalara takke düşünce kel nasıl görünür ondan söz et bana kanayan yaralardan söz et bu gece çağlayan nehirlerden Fırat'tan, Dicle'den durgunca akıp giden Rennehri'nden dağlardan söz et bana 'Ağrı dağı efsanesi'nden Ilgaz'ın rüzgarından, boranından Alp dağlarının hüznünden söz et bana ilk yazlardan söz et bu gece erguvan dallarından örneğin çağla bahar şafaklardan o masmavi Nisan akşamlarından ayışığı içip sarhoş olduğumuz yar perçemine karası düşen kızıl Mayıs *******inden yüreğinin közünden asıl özünden yani senden sensizliğimin sen yanından bana yalnız senden söz et bu gece ya da çöller gibi susalım ikimiz de... Kasım 2003 Meral Vurgun |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|