![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dudaklar Alev Alev
-DUDAKLAR ALEV ALEV- Elleri ellerimde, avuçlar ateş gibi, Kalbi duracak sanki, dudaklar alev alev. Gözler deniz mavisi, saçları dalga dalga, Yüreğinde bir kıpırtı, dudaklar alev alev. Çağlayanlar akıyor, seslenirken kalbime, Gülümserken dudaklar,yanıyor alev alev. O şimdi meleklerle, cennetin kapısında, Ruhum cehennem gibi, yanıyor alev alev. Aradan geçse yıllar, gelmiyor beklediğim, İçimdeki bu hasret, yakıyor alev alev. Bitmeyecek özlemim, sönmeyecek bu ateş, Gözümden akan yaşlar, yakıyor alev alev. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dudaklarm Yanıyor
Dudaklarım yanıyor, sanki bir ateş gibi, Bir damla suya hasret, kurumuş toprak gibi. Etrafını kor sarmış, sararmış yaprak gibi, Dudaklarım...dudaklarım...dudaklarım yanıyor. Anla artık duy beni, dudaklarım yanıyor, Bir şeyler anlatıyor, gözlerim gözlerine. Yüreğim çepçevre, damar damar hasret gam, Yanıyor dudaklarım, gelmezsen anlatamam. Dudaklarım yanıyor, kar yağmur soğutmuyor, Rüzgar bora fırtına, artık tesir etmiyor. Buz kalıbı koysalar, soğutmaya yetmiyor, Dudaklarım...dudaklarım...dudaklarım yanıyor. Dudaklarım yanıyor, neden dersin sevdiğim, Güneşten mi kavrulmuş, sevgiden mi aşktan mı. Özlem hasret ve aşkla, ilk kez öptüğüm için, Dudaklarım...dudaklarım...dudaklarım yanıyor. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dün-Bugün
Bir damla gözyaşı olup, toprağa sızsam, Aşk fışkıramaz o toprak, eğer seniz kalmışsam. Bir çare bulunmaz ki, artık kadere kızsam, Bu yalnız benim suçum, tek başıma kalmışsam. Yaşamak her adım başında, sanki bir tuzak, Ne doğmuş düşüncem kaldı, artık ne ölüm. Ben sadece dünü yaşadım, seraptan uzak, Bir bulut gölgesi özleyen, yalnız bir çölüm. Sanki bir suç işlenmiş, o ıssız masum yerde, ******* yeniden doğmuş, tekrar yırtılmış perde. Bir daha kaptırmam, kendimi o hain derde, Benim hep özlediğim...güzel günlerin nerde? Bir gün dünden uyanıp, bu güne döneceğim, Aşk şarkıları söyleyip, yollara düşeceğim. Seni nasıl sevdiğimi, yalnız ben bileceğim, Sana gönül bahçemden, güller getireceğim. Ben sadece ikimize, bir dünya kuracağım, Senin için şiirler, şarkılar yazacağım. Sen Leylam olacaksın, ben Mecnun olacağım, Sana olan sevdamı ... kalbine yazacağım. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düş Sokağı
- DÜŞ SOKAĞI- Sen gidince uçtu, bende duygular, Kalbimin belli bir, tahammülü var. Sıralanır anılar, hep seni sorar, Hatıralar canlanır, düş sokağında. Küskünüm somurtup, gülmeyen yüze, Seslensem cevap, vermeyen sese. Küskünüm geceye, sensiz gündüze, Gitmedim bu gece, düş sokağından. Kar yağdı üstüme, titredi kemiklerim, Islandı bir anda, tüm giydiklerim. Alayla bakarken...sevmediklerim, Oturdum bu gece, düş sokağında. İsyanım dilime, geldi kaç kere, Bu aşkı yok ettik, senle boş yere. Aşkımı tükettin, sen bile bile, Ağladım bu gece, düş sokağında. Ne yapsam gitmiyor, yorgun ayaklar, Susuyor sessizce, gülen dudaklar. Karlarla süslenmiş, gece sokaklar, Çağırıyor gel...gel diye, düş sokağına. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düştüm
Düştüm Daha Dün, Ergendim, Zevk-Ü Sefaya, Düştüm, Olgunluğa, Eriştim, Derd-İ Devaya, Düştüm. Çırpının, Debelerken, Büyük Belaya, Düştüm. Fasl-I Saba, Okurken, Birden, Nevaya Düştüm. Rüzgar Gibi, Eserek, Büyük Vahaya, Düştüm. Hayatı Mı, Boş Geçirdi, Sonsuz, Hataya Düştüm. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşünmedi ki...
Aldandım sahtekar, bir gülen yüze, İnandım verdiği, her çeşit söze. Her sabah her akşam, gelirken bize, Terk edip gitti...gitti vefasız. Her gece uykusuz, gözlerim yorgun, Aklımdan çıkmıyor, yediğim vurgun. Kalmadı bu aşktan, hiç bir umudum, Terk edip giderken, düşünmedi ki... Yaşadım aylarca, ben bu stresi, Bitiyor hayatın, kilometresi. Düşerken bu aşkın, barometresi, Terk edip giderken, düşünmedi ki... Bir resmi var elimde, gülerken yüzü, İlkbahar kıskanır, yemyeşil gözü. Benimle ağlarken, hergün gökyüzü, Terk edip giderken, düşünmedi ki... Ağlasa yalvarsa, diz çökse yere, Aldırmam inan ki, yalancı dile. Kurusa gözleri, çöl olsa bile, Terk edip giderken, düşünmedi ki... Ağladım yalvardım, yüce mevlaya, Bedenim yükseldi, çıktım semaya. Seslendim güneşe, mehtaba aya, Gelmesin bir daha...dönmesin diye... Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ey Gönül
Ey Gönül Ey Gönül! O Seni Unutup, Gelmezse Eğer, Acılar Çekecek, İnleyecektin. Sevdalı Şarkılar, Türküler Dizip, Bir Ömür Boyu, Bekleyecektin. Günlerce Bir Haber, Gelmedi Diye, Sevdanla Yanarak, Kavrulacaktın. Aradan Haftalar, Yıllar Geçince, Sen O’nu Unutup, Kurtulacaktın. Hani Yüreğin Bu Aşkı, Unutacaktı, İçindeki Bu Hasret, Avutacaktı. Bir Kuş Kalbi Gibi, Çırpınacaktı, Sevdiğini Unutup, Kurtulacaktın. Uzaklaşan Kalbine, Ses Verir Gibi, Yüreğinden Sevdayı, Devirir Gibi. Bir Takvim Yaprağı, Çevirir Gibi, Sen Bu Aşkı Unutup, Kurtulacaktın. Ne Oldu? .. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *******
-*******- ******* üşümüş, ******* yorgun, ******* yıldıza, mehtaba vurgun. ******* sessiz, ******* durgun, ******* yalnız...üzgün *******. Geceyi seyreder, aşık olanlar, Geceyi kullanır, fırsat bulanlar. Her gece söylenir, nice yalanlar, ******* sağırdır...kördür *******. ******* gizemli, akıl sır ermez, ******* sır saklar, kimseye vermez. Geceye hâkimler, hüküm veremez, ******* bağımsız...özgür *******. ******* uyumaz, ******* yoğun, Her gece yüzlerce, binlerce doğum. Bedenler taptaze, ellerde boğum, Mutluluk gözyaşı....sunar *******. Geceyi severler, bahçeler bağlar, ******* doğaya, serinlik sağlar. ******* gözyaşı, dökmeden ağlar, Yüreği aydınlık...mutsuz *******. ******* karanlık, bir garip yolcu, Hangi ay doğmuştur, bilinmez burcu. Üstüne örtseler, kapanmaz hurcu, Sabahı bekler... gider *******. Yüzyıllar biter de, ******* gitmez, Geceyi anlatmak, yazmakla bitmez. Sevdiğin terkeder, gece terketmez, Vefalı dosttur...dosttur *******. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *******.2
*******.2 ******* Çok Güzeldir, Karanlık Olsa Bile, Şair”E İlham Verir, Yıldızlar Güle Güle. ******* Ayaz Olur, Gök Kubbenin Altında, Aşıklar Hayal Kurar, Olmaz Bile Farkında. ******* Dinlendirir, Derdi-Gam”I Dağıtır, ******* Hüzünlüdür,Sevenleri Ağlatır. ******* Bir Başkadır, Yıldızlarla Yüzülür, ******* Bitmek Bilmez, Dertli Olan Üzülür. ******* Romantiktir, Hey Şey Bir Anda Biter, ******* Aşk Vaktidir, Üstünü…Örter Gider. ******* Ninni Söyler, Yorgunları Uyutur, ******* Dalgın Olur, Bir Çok Şeyi Unutur. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel
Gel Sevdiğimi Biliyorsan, Bana,. Güzel Yüzünle Gel. Anlamazsan Sen Bu Aşkı, Kır Çiçeğim, Hüzünle Gel. Sevda Nedir, Bilmiyorsan, Öğren Nedir, Bilince Gel. Gönlüm Yorgun, Üzme Beni, Gözyaşımı, Silince Gel. Madem Şimdi, Gelmiyorsun, Bari Gece, Düşümde Gel. Kalbim Sensiz, Üşüyünce, En Son Yaprak, Düşünce Gel. Aşk Ateşim, Küllenmeden, Sevmek Nasıl, Bilirken Gel. Yaşanmıyor, Sensiz Hayat, Son Anımda…Ölürken Gel. Nuri Gökhan Sonsel |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|