![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkın Matematiği
Aşkta Denklemler Bilmem kaç bilinmeyenli! Bilinenler bir yana bilinmeyenler bir yana Hep ihtimal Ve olasılıklarla başlar Ya yanlış anladıysam; Ya reddederse! Bana mıydı o tebessümler İçimizde tereddüt! Çözüm Hemen içler dışlar çarpımı Yanan yürekler, titreyen dizler Yüzümüzde tebessüm,gülen gözler Eğer, büyütmek istiyorsan aşkı Çarpmalısın Yüreğinle defalarca Toplamalısın Koyup yürekleri yan yana Bölmeli; Yüceltmelisin Sevgiyi kulelerce Çoğaltmalı, toplamalısın Koymalısın üstüne, üstüne Duvarları düzgün örülmeli Temel den sağlam olmalı aşk Hani gönye nerede Gönyesi sadakat Dikmek istiyorsan Taç mahal Pay, payda, kümeler… Eksileri unutmamak gerek Çıkaracaksın bencilliği hayatından Atacaksın riyaları kör kuyulara Hüzünler, ayrılıklar boş küme Pergelsiz Düzgün bir daire çizmek kadar Zor aşk Pergelle Daire çizmek kadar kolay Seviyorum demek; oysa Mutluluk ise sarmal Eksenimde sen, Ben etrafında çember Çember daraldıkça yoğunlaşırmış mutluluk Daralsam, daralsam Yarı çap sıfır olana kadar Metin Soydeveli |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|