![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gurup
Neden sönmüyor güneş Düşüyor da,denize… Yada, neden buharlaşmıyor deniz, Vuslatıyla…güneşin… Aralarındaki aşk Denizin gel git’inde… Seyrederler mehtabı, Her günün bitiminde… Her gece, raksı mı, var… Sularda yakamozlar Lir çalar, deniz kızı… Söyler, güzel sesiyle Aşka dair, şarkılar… Her gecenin sonunda Güneş döner, işine… Geç kalmaz, mesaiye… Maaşını kim verir… Kullanmaz, izin bile… Bilir ki, günün sonu Hasretin bitişi var Bir günlük ayrılığın Her gece vuslatı var Böyle yazmış yazgısını Bir dargın,bir barışık… Onlar ki,büyük aşık… Geçmiş…böyle, asırlar… |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gü(r) z
Ne yaman zemheri! ...yüreğim buzdağı...görünen kısım. Kış geliyor! Son demime...en zorlu hasım... Yapraklarımı kaptırdım çapkın bir yele Bütün şiirlerini eksik yıllarımın... Yaşantımdıiyah- beyaz izlediğim film Sevda mı,bir kaç küçük kırıntı sadece...ziftlendiğim... Dünyam karanlıkta ışığından uzakta Ters gidiyor bir şeyler...yıldızından göz kırp... Bir seslen bana,pencerenden...gülerek ve sarkıp. O an şarj edecek pilim... Ne zaman bitti bu film.ne zaman başladı karanlık. Bir zamanölçer koyun tabutuma randevum var Geç kalmaktan korkarım... Çekinmem...zaten alışkındım; cehenneme...yaşarken. Karanlık zaten hep vardı,acı... hep... Zaten ücraydı kalbim, kimse uğramazdı... Kalabalıklarda da, yalnızdım...hoş. Akşam trafiğinde bile boştu, caddelerim... Londra gibi; ıslak,nemli...yansımalar çoğaltırdım. Bütün neonların dağılırdı ışıkları,cama değen yağmur yollarında... Ve...bütün su yolları, eğriydi. Dümdüz bir yola rastlamadım... Şarkıların ve şiirlerin en hüzünlü olanını severdim. Soğuktum,karanlıktım,sıkıcıydım Bir kez sıyrılınca katılığımdan,lakin...akıcıydım... Soğukkanlı mıydım,sıcak mıydım? Bilemiyorum...kimse de,söylemedi. İçlerinden ne derlerdi,duymadım... Ben,yaşantı sağırıydım... Fakiriydim, evet...lakin; düş zenginiydim... Hepsini de gerçekleştirmeyi... unuttuğum... Bu,ömür bilançosunda hesap tutmuyor; değil mi? Aradığım sorular,cevapsız kalıyordu Hortumlanan hesaplar gibi içten boşalıyordum... Çözdükçe problemler,çoğalıyordu, Bütün sınavlardan kalıyordum... Hep bir heykeltraş gibi; nasırlı ellerimle Hüzne sonsuz şekiller veriyordum... Şimdi farkına vardım...ölürken... Geç kaldım... hayatla randevuma... Biraz izin ver...Tanrı’m... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Günceye Benzer
-I- Taşır su; renkleri… belleğinde… Bozulur görüntü ayarları…akışkan… Bütün cisimleri kaptırırım…akisleri. Hayallerim ıslanır…. Ben,uçurum… |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
-II-
Düşerim, vizörlerim kırılır… Silinir gözlerimden hayalin… Kirpiklerim,demir parmaklık kendime… Kendimi sana hapsetmişim… |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
-III-
Yakışmadı yüreğime bu sevda Bir numara büyük geldi,bedene… Zengin bile gösterse,umurumda değil… Paketlemeyin… kalsın… Parama göre, boyuma göre… Kullanılmış aşklar bulunur mu eskicide… Gönlümün sonbaharına uygun, Kelepirler olsun… Ben onları tımar eder, Giyinirim…bir güzel… |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
-IV-
Oyunları unutan bütün çocuklar Hayatla oynuyorlar, körebe… Parmakları klavyelerde kalıyor Hayallerin düşük…çözünürlüğü… Monitörler, sanal aşklar çoğaltıyor… |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
-V-
Beden ve ruh uyumunu kaybetmiş Tecrit edilmiş hayatlardayız Bir gölge oyunu oynar gibi Kendi kendimizi kandırır gibi İçimizin tenha sokaklarında Sığ düşüncelerin büyür ekranı, İletişimsizliği, alabildiğince yaşarız… |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
-VI-
Teknoloji korkutuyor, be…gözüm… Aşklar bile, hormonlu hale geldi… Plastik tadında her şey. Acaba yapay bir kalp, sever mi… Düşünce üretir mi yapay zeka… Gezegenlerde hayat olabilir mi… Zamanda yolculuk… Hadi söyle… kıyamete kaç var… Dünyanın sonu ne vakit… İhtiyar Dünyamızın… ölümü… |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
-VII-
Her şey ölüyor…zamanlı…zamansız… Ne yazık,ölmüyor …savaşlar… Kesildikçe çoğalan ejderha, başlar… |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güneş Bana Alıştı
Güneş bana alıştı... Pencereme Tırmanır,girer. Uyanır,gülümserim Yüzümde ışık bulaşığı... Güneş bana alıştı. Benimle bir,dağ-tepe Özlemişim inan ki, Karartma *******inden... Güneş bana alıştı... Ben de, bir Diyojen’im... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|