![]() |
![]() |
#131 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Neredesin Nerde
neredesin nerde? yaşayamadığım geçmişim nerde? bir yaraydın içimde defalarca kanattığım bir yağmurdun altında sırılsıklam kaldığım ve bir hayal çığlığında uyandığım senin bir türlü anlayamadığın! bu şehir o kadar yalnız bende o kadar yangın ki içimde, yüzleşemediğim anılar her sabah bir hançer gibi saplanıyor kalbime. ve sen her sabah evet! bu sabahlar doğarken öldürüyor seni gözlerimde. neredesin nerde? hep bu soruyu sordum yokluğunda bu viran şehire. elinden yıldızları alınmış söven bir gökyüzü sararmış bir sonbahar rüzgarıyla dokunuyordu tenime hergece irkiliyordum. kıştan kalma kardelen gibiydin avuçlarımda seni bağrıma basıyordum ama sen yine anlayamıyordun. seni hep içimde sakladım. hep içimde açtı çiçeklerin. gözyaşlarımla boğdum hergece bu şehri dikenin battı her gece kanadım yine senden başkasına yar diye sarılmadım. neredesin nerde? kısırlaşmış bir ilkbahar daha geldi sen neredesin nerde? bir serçe gözyaşıyla dayandım seher vakti pencerene ölüyorum bak sen neredesin nerde? , her sabah evet bu sabahta bensiz açarken gözlerini tutunamıyorum daha acılara neredesin nerde? sabah oldu sen nerdesin? akşam oldu sen nerdesin? sana sakladım bak geceyi süsledim kumrular gibi nerdesin nerde? yıldızım nerde? nerdesin nerde? tek çarem nerde? Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nereye Baksam İzlerin Var...
neredesin nerde? yaşayamadığım geçmişim nerde? bir yaraydın içimde defalarca kanattığım bir yağmurdun altında sırılsıklam kaldığım ve bir hayal çığlığında uyandığım senin bir türlü anlayamadığın! bu şehir o kadar yalnız bende o kadar yangın ki içimde, yüzleşemediğim anılar her sabah bir hançer gibi saplanıyor kalbime. ve sen her sabah evet! bu sabahlar doğarken öldürüyor seni gözlerimde. neredesin nerde? hep bu soruyu sordum yokluğunda bu viran şehire. elinden yıldızları alınmış söven bir gökyüzü sararmış bir sonbahar rüzgarıyla dokunuyordu tenime hergece irkiliyordum. kıştan kalma kardelen gibiydin avuçlarımda seni bağrıma basıyordum ama sen yine anlayamıyordun. seni hep içimde sakladım. hep içimde açtı çiçeklerin. gözyaşlarımla boğdum hergece bu şehri dikenin battı her gece kanadım yine senden başkasına yar diye sarılmadım. neredesin nerde? kısırlaşmış bir ilkbahar daha geldi sen neredesin nerde? bir serçe gözyaşıyla dayandım seher vakti pencerene ölüyorum bak sen neredesin nerde? , her sabah evet bu sabahta bensiz açarken gözlerini tutunamıyorum daha acılara neredesin nerde? sabah oldu sen nerdesin? akşam oldu sen nerdesin? sana sakladım bak geceyi süsledim kumrular gibi nerdesin nerde? yıldızım nerde? nerdesin nerde? tek çarem nerde? Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nihan
bir bilseydim isminde sır olduğunu kaybolmazdım bir bakışta esir düşmezdim şimdi kalbimin sahibi sensin yeter ki hasretine yenik düşmeyim ister kır ister sürgüne gönder iki cihanda ayrılık gösterme yeter gözlerin tek servetim olsun gel yeter yaşanmaz bu dünya sen yoksan eğer Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öldürdün Gençliğimi
sende bir anda terkedip gittin neden beni sensizliğe mahkum ettin hani bir şarkımız vardı dillerden düşmeyen sen beni gençliğimden sevdamdan ettin sen beni dünümden yarınımdan ettin mazidemi kaldı o büyük aşkımız? bir heves bir oyunmuydu yaşadığımız? dünyamdın içimde yaşattığım ziyan oldu gitti umutlarımız öldürdün gençliğimi zamansız Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölüm Korkusu
an gelir korku alır bedenini,titremeye başlarsın ölümün kokusunu hissedersin burnunda içine ateş düşer o an yanarsın kimselere duyuramazsın sesini sadece sen ve vicdanın varsın ikinizde birbirinden ürkek ve tedirgin. korkarsın neden korktuğunu bile bilmeden bir terleme sarar vücudunun dört yanını ve ölüm bacaklarına yapışır çırpınırsın ondan kurtulmak için. derin bir acı derin bir şaşkınlık kaplar bedenini kurtulamazsın ölümden ve ölüm yerini derin bir sessizliğe bırakır ellerini yakandan çekerken... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pazar Günü
pazar günüydü dertler günüydü yeni uyanmıştım uykulardan sen vardın hep sen görünce ağlardım bir gerçeğin sanırdım uzanırdım boynuna günden güne solardım gözümde eşgalin hasretler vebalim bir tutarsızım bir umarsızım ki hayata çıkmıyorsun sen..... pazar günüydü dertler günüydü yeni uyanmıştım uykulardan.. görünce ağlardım bir gerçeğin sanırdım ahh bi sen olsaydın sen... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pekiyi Sana Sen Kazandın
meğer bu aşkın miladi çoktan dolmuş dövünürken dizlerime. dönüşü olmayan yolların en kaypak yamacında gülümsüyordun içten içe yazılanlar pişmanlığın varsayımları okunanlar hayırsızlığın en daniskası ve iyi bir tezden ibaret sonuç vakası pekiyi sana sen kazandın ama bu dünyada...! Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pişmanım
düşündüm seni sabahlara kadar yangınım sönmedi bu yağmurlarda yalnızlığı seçtim içimi kanatana kadar acısı dinmedi yine bu sabahta nasip değilsin yalan dünyada gönül yarama alınyazım oldu,kahretsin yine sensiz sabahlarda seven sevdiğine kavuşmaz derlermiş pişmanım uğruna dökülen yaşlarıma bir oyunmuş meğer sunduğun aşkın yenildim sana,sen kazandın sevenler mesut olmaz derlermiş seni tanıyınca anladım aşk denilen şey senle yalanmış yokluğunda anladım... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Platonik Aşk
unutulmuş her ne varsa sahibini bekleyen bir valiz gibi ve ihtiyacımız olan tek bir anons oysa bu garda hiç bir aşkın izine rastlanmamış bulunan bütün deliller platonik bir aşkın ipuçları ki biz zaten kayıp ilanı verilen tüm aşkların soyut birer deliliydik... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sabahsız Akşamlar
biliyorum! bu son olmayacak isyanım. ben yine giden sevdalara ağlayacağım ben yine solacağım sensiz baharlarda için için ağlayacağım biliyorum! bu son olmayacak sensiz akşamlarda alnıma silah dayayışım. ve ben bin defa ölüp ölüp dirileceğim bu sabahsız akşamlarda... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|