![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni bana bırak! .
Ne yapsam bilemem? doğru hangisi? Kimsenin suçu yok. Haklı kendisi. Öne çıkar neden? Benlik sevgisi. Beni bana bırak! . İstemiyorum. Sevginin hiç biri beni bağlamaz, Yüreğim taş gibi gözüm ağlamaz, Ne yapsan ne etsen fayda sağlamaz? Beni bana bırak! . İstemiyorum. Kimseyi kırmayan ben kötü oldum, Saygımla yazarken, sinirle doldum. Ne yaptım da böyle karşılık buldum! Beni bana bırak! . İstemiyorum. Hüzüne alıştım, bilmem gülmeyi, Ben çoktan unuttum, mutlu olmayı, Anla seviyorum yalnız kalmayı. Beni bana bırak! . İstemiyorum. Gözümde ışık yok bunu bilesin, İsterim gönlünden beni silesin, Sen mutlu olup hergün gülesin, Beni bana bırak! . İstemiyorum. Kibarca anlattım zamanım hiç yok, Benden uzak durun dertlerim pek çok, İnanmam sevgiye aşka karnım tok Beni bana bırak! . İstemiyorum. Anlarsan eğer ben duygusuz biri Yıllar önce gömdüm kendimi diri, Son sözümse budur çekilmem geri, Beni bana bırak! . İstemiyorum. Yeniden sevmeyi istemiyorum. Tekrardan gülmeyi istemiyorum. Kendimi kandırmak istemiyorum. Beni bana bırak! . İstemiyorum. Bu insanları ben anlamıyorum. Ayrıyım herhalde bilemiyorum. Ne bitmez çileymis gülemiyorum Beni benle bırak İstemiyorum. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|