![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben mi yapıyorum bunlarıKin mi varmış ben de
Ben mi taşıyorum Asırların kinini Hasta beynimde Ya vahşet... Ben mi satıyorum Bu kadar mayını Roketatarı, füzeleri Bilim adına hizmet Global dünya adına şeref Ben mi yapıyorum Nükleer denemeleri Dünyayı delik deşik ederek Soluduğumuz gazları Zehir haline getirerek Barış diyorsun Ben mi bölüyorum Bu kadar insanları Var gücümle.. Dinsel, etnik, bilmem ne Diye diye.. Ben mi körükledim Cehennemi aratmayan Yangınları... Ben mi besledim bu kadar Bebek katillerini İnsan hakları diyerek Ben mi attım çöpe İnsan haklarını Ölen masum bebekleri Unutarak... Ben mi öldürdüm insanları Kollarından, ayaklarından Görünmez zincirlerle Bağlayarak... Ben mi bekledim yıllarca Sinsi sinsi Yılan gibi Ne zaman, zehirlerim diye Ben mi yarattım boyalı basını Ben mi yok ettim Edinilmiş kültürleri Uydurma sanat kisveleri Adı altında Ben mi öldürdüm Gerçek sanatları Güzelim kültürleri Gözü dönmüş hırslar uğruna Yeter artık Kimse yutmuyor Kuşun kargası bile Bari az konuş ta Daha daha batma Tanrının gazabı oldun Dünyaya.. İnsan hakları diye diye.. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|