![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Artık Uyan...
Hislerimi yazıyorum, yaşıyorum Emin ol şu an çok yakınındayım Seni seyrediyorum... Klavyenin tıklanan harfleri, Hislerine kabadayılık yaparken, Arayışın, kıvranışın, duygularını frenlerken, Geleceğin belirsizliği… Sınavın dehşetine dem gözyaşlarını hissediyorum Biraz önce yağmur yağıp, buğulanan pencerenden! Yoğunlaşmak, Gerçek gibi hissedebilmek, Belki beyne hükmetmek demek, En, boy, derinlik ve zaman derken, Dünya fiziğinde dört boyut sancısından kurtulmak gerek... Yaşamı mekanik bir akışa bırakmayalım isteyerek! Belki de mühendis olmanın cezası benimkisi: Hep sancı var yüreğimde, Her an yeni şeylere açlıkta... Bazen bulamadığımda kahroluyorum! Koşuyorum doğanın içinde... Güneşe sarılmak, Ay gibi hissetmek gibisi yok inan dolunayda! Değişimi doğanın her saniyesinde görüyorum... Basit gibi görünen Bitkinin yaratılıştaki genlerinin Tefekkürü sarsıyor beni... Onun mükemmelliğine karışmak var ya, Mevla’nın aşkını, Peygamber sünnetinde, En usta fırçanın elinde, Seyrediyorum! Başka boyuttayım belki şu an, Belki de sen beni göremezsin arasan, Gel desem şimdi “Hangi araçla geleyim ki…” diye sorarsın! Artık uyan, bak yanındayım! Safet Kuramaz |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|