![]() |
|
|
#251 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57933
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sen hala aşıklığın kolayındasın
Dinle sözlerimi aşık arkadaş Daha aşıklığın kolayındasın Aşığın dudağı hikmetli söyler Sense insanlığın alayındasın Rüya görmüyorsun hayra yo yasın Nesi hat dinleyip kalbe koyasın Önün kesilmedi acı duyasın Daha aşıklığın balayındasın Nefsinden kin kibri yaktıramadım İnsana sevgiyle baktıramadım Bağnaz düşünceyi yıktıramadım Hala yobazlığın halayındasın Borani başıma çorap örü yon Sende mertek elde saman görü yon Bak bakırın çıkmış zehir veri yon Sanma insanlığın kalayındasın Halil Çimen |
|
|
|
|
|
#252 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sen sardın anam Analar günü özel
Tuttun beşiklerden ellerin sıcak Üşütmedin beni sen sardın anam Bize sevgi verdin sen kucak kucak Her sofra başında sen vardın anam Canından can kattın kanından kanım Senin sevgin senin kokun her yanım Hakkın ödenir mi gönül sultanım Her gün hatırımı sen sordun anam Bindirdin sırtına tarlaya gittin Ne gönlümü yıktın nede incittin Baba ocağını sen cennet ettin Evine cenneti sen kurdun anam Bayramda giydirip süsledin beni Aldın kucağına yasladın beni İlikten damardan besledin beni Mayalı hamuru sen kardın anam Bize sen öğrettin sevgiyi sevi Yok ettin gönlümden hırs denen devi Tırnağınla yaptın bahçeli evi Güneşin anlında sen durdun anam Boraniyem neyin varsa yedirdin Eline geçeni diktin giydirdin Sayende bizlere adam dedirdin Biz için kendini sen yordun anam Halil Çimen |
|
|
|
|
|
#253 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni asla afetmem BEDDUA
Kara bulutlar sarsın evleriyin damını Vampir yarasa emsin damardaki kanını Azrailim beklesin almak için canını Mezarıyın üstünde çakır dikeni bitsin Çalma benim kapımı seni Allah affetsin Dikenlerin üstünde cenazeni yusunlar Mezarıyın içine yılan çıyan koysunlar Ölüp ölüp diril ki seni hortlak saysınlar Virane olsun yurdun kara baykuşlar ötsün Çalma benim kapımı seni Allah affetsin En sevdiğin kıyafet tabutuna sarılsın Rahmet yağmur yağmasın toprakların yarılsın Ne kadar günah varsa hepsi senden sorulsun Sendeki olan hakkım varsın mahşere gitsin çalma benim kapımı seni Allah affetsin Borani yem derdimi yaz desem kalem biter Yüreğim alaz alaz ateş yanıyor tüter Senin ile davamız ancak mahşerde biter Kurtar beni allahım artık bu çile bitsin Çalma benim kapımı seni Allah afetsin Halil Çimen |
|
|
|
|
|
#254 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Benden İsteme
Senin olsun dalgalı denizler Yat üstüne sallasın seni beşik gibi Senin olsun ırmaklar Kıvılsın aksın büyük denize Martı çığlıklarıyla Al senin olsun bütün yağmurlar Yağdır istediğin yere çisem çisem Senin olsun çiğ taneleri boncuk boncuk Senin olsun garbi yelleri ılgıt ılgıt Çalma ayrılık düdüklerini tren garlarında Ben seni sevdiğim için sevdim Seni benden isteme Senin olsun sevda türküleri Senin olsun şarkının hüzzamları Vur mızrabı dünyanın teline Senin olsun bulutlar gökyüzü Senin olsun yıldızlar İstersen tül çek dolunaya Senin olsun yakamozlar Senin olsun Everest Tepesi Senin olsun Eyfel Kulesi Senin olsun Çorum’un sülalesi Ben seni sevdiğim için sevdim Seni benden isteme Beni benden iste vermezsem namerdim Senin olsun gözlerim Bak istediğin yere Al senin olsun sarı saçlarım Ser çimenlerin üstüne Çıkar yüreğimi götür istediğin yere Senin olsun mehtaplı ******* Senin olsun çiçekli rüyalar Senin olsun bahar kokulu fallar Senin olsun sevdanın harmanları Senin olsun en deli mutluluklar Daha var mı istediğin Vermezsem namerdim Ben seni sevdiğim için sevdim Seni benden isteme Halil Çimen |
|
|
|
|
|
#255 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni görür sana bakar sultanım
Gönül dedikleri yangın yerinden Seni görür sana bakar sultanım Alevim ayandır narım derinden Sana yürür seni yakar sultanım Keremden aslıdan beter yanarım Seni düşünürüm seni anarım Gönül dağlarımda kardan pınarım Sana erir sana akar sultanım Bülbül gagasıyla güle dokusun Aşkımızı bütün dünya okusun Gönül başkasına vermez kokusun Sana verir sana kokar sultanım Bu gönül yoluna adak kurbanı Sen iste vermezsem namerdim canı Başka yere gitmez gönül kervanı Seni bilir sana yıkar sultanım Borani yıllara sevda ererken Ayrılığın acısını çeker ken Hangi yola çıksam şafak sökerken Sana gelir sana çıkar sultanım Halil Çimen |
|
|
|
|
|
#256 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni hecelere sığdıramadım
Seni hecelere sığdıramadım Sekiz heceliye on bir heceliye Seni kafiyelere sığdıramadım Şiir türümü değiştirdim Seni renklere sığdıramadım Çingene pembesi mor menekşeye Seni içki kadehlerine Sigara dumanlarına sığdıramadım Attım sigarayı elimden Kırdım kadehleri Duymadım arkadaş ıslıklarını Boş kaldı sokaklarda yerim Boş kaldı masalarda yerim Gözlerin bir hoş etmeye Sözlerin sarhoş etmeye yetti Duman dumandı gözlerin Doyamadım gözlerine Doyamadım sözlerine Durdurmak istedim zamanı Yıktım duvarları Kırdım saatleri Kalalım diye mahşere Göz göze yüz yüze Halil Çimen |
|
|
|
|
|
#257 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni senin ile özgür bıraktım
Yolum değiştirdim senin yüzünden Çıkar pencereden bakarsın diye Bir rüzgar eserde gelir özünden Yollarda menekşe kokarsın diye Bu nasıl sevda dır karıştı kana Hayatımı zindan eyledi bana İçim kan ağlarken hep güldüm sana Of derde dünyayı yakarsın diye İnan ki bu derdi ben senden aldım Dertlerin içinde dolandım kaldım Gönlümden gönlüne merdiven oldum Gönülden gönü le çıkarsın diye Ben deli gönlümü odlara yaktım Ben yanıp ağlarken yanımda yoktun Seni senin ile özgür bıraktım Darılır kaşını yıkarsın diye Borani yem öksüz yetim kaldım ben Kime dost dediysem zehir aldım ben Yalnız *******e mahkum oldum ben Nazımdan usanır bıkarsın diye Halil Çimen |
|
|
|
|
|
#258 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Senin yüzünden
Haram ayım oldu gecem Senin yüzünden yüzünden Şiire sığmıyor hecem Senin yüzünden yüzünden Yüzüme gülmüyor aynam Kapkaranlık oldu dünyam Başıma dolandı sevdam Senin yüzünden yüzünden Kazdım toprağı eledim Bir koyun oldum meledim zalımdan aman diledim Senin yüzünden yüzünden Borani yem yandım tüttüm Eridim yok oldum bittim Kalan ömrümü tükettim Senin yüzünden yüzünden Halil Çimen |
|
|
|
|
|
#259 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevda bakışlım
Gözlerimle odamdaki duvara Seni kazıyorum haberin var mı? Adın zikrederim yirmi dört saat. Seni yazıyorum sevda bakışlım Beni bırakır ken boran tipine Elleri bindirdin sevda cipine,, Her gün gece gündüz zikir ipine, Seni diziyorum sevda bakışlım Yüreğimi yaktın hasret bırakıp, N istiyon benden kavurup yakıp, Elimdeki yırtık resmine bakıp, Seni çiziyorum sevda bakışlım Sana sevdam benim ta eski çağdan Nasıl kurtuluyum kurduğun ağdan Gönlüme ektiğin üzümsüz bağdan Seni süzüyorum sevda bakışlım Boraniyim ruhum aşk işkencesinde, Sensiz gündüzlerin her gecesinde, Sevdanın bu çetin bilmecesinde, Seni çözüyorum sevda bakışlım Halil Çimen |
|
|
|
|
|
#260 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevda hatimi indirelim gönül
Gurbette ömrümü boşa geçirdin. İze gel be deli gönül ize gel. Baharı unuttun yazı kaçırdın. Güze gel be deli gönül güze gel. Zorbalar aldılar sevda atımı. Bir iyilik eyle güldür yetimi. Seninle indirek sevda hatimi. Bize gel be deli gönül bize gel. Uzak durma benden yanıma yanaş. Sevgi ile kayna sevgiye kaynaş. Çile dağlarını sabır ile aş. Düze gel be deli gönül düze gel. Anadan gülmedik bahtı karayım. Merhemi olmadık azmış yarayım. Otuttur dizime zülfün tarayım. Dize gel be deli gönül dize gel. Aşık Borani’yem gurbet çok acı. Ne kardeşin kaldı ne de bir bacı. Gönül yarasının nerde ilacı? Söze gel be deli gönül söze gel. Halil Çimen |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|