![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
DöNeBiLiRiM
Dönebilirim istersen Büyük bir zevkle Yeter ki oynamak iste Gerekli kozları Hemen veririm eline Bi türlü doyamadığım Oyunlar senle Sobelenmek arzusuyla Düştüm dillere Gitmenin hafifliğiyle Yaşayabilen Dönmenin ağırlığına Alışabilir Gönüllü kölen olmuşla Anılıyorken Göz kırpsa dönüyorumla Yanılıyorum Oynamak istersen diye Küçük bir şevkle Gül dönerim bile bile |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Esas Duruş Türküsü
Mahremine emaneti bırakayım Yüz yetmiş gündür hareme uzaktayım İki yüz selviden yapı koğuştayım Sabaha ırak şafağa ayaktayım Severim ebeyi hasretle anarım Öperim elini genelde tutarım Dört duvar gözüme çok hoş görünüyor İlk önce hangisine tırmanacağım Oynatacağım aman oynatacağım Hazıra dağları dayandıracağım Yaylalar yaylalar bak yaylatacağım Kızları söyletipte oynayacağım |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gürlük Yanıyor
Gidenler kadar kalanlarda suçlu Dönenler çarka dişli olmuş mecnun Teveccühü özele yuvarlıyor Genele mütevazi kapaklanmış Son moda örnekler yeni açılmış Hüsranı meze niyetine iste Ara sıcaklara fena bastırmış Anasını alamadım doymuşum En çok sevdiğim meyve çiçek açmış Benzemiyor önceki yeşillere Dikeni müstesna gülü şahika Tekelinde sansasyonel nişangah Postalları çamura bulanınca Mezurası yolları biçemiyor Aytık otlarda fayda aramaya Kalkma sakın başaklar tutuşuyor Kendisi iki gündür dayım olur Belli bir amacı kaidesi yok Dönenler yörüngeme düşmüş bugün Yumağım dünde yarınımda örgüm Günebakanlar mısır koçanları Biçerdöverlerine aranıyor Pirinç tarlasıymış batakhaneler Pavyon kırmızısı gürlük yanıyor |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayat Kısa Ömür Uzun
Yalan olduğun kadar Doğrusun da Cevabın sorusu gibi Karmaşık niyetler Ortasında Ne başım ne de sonumsun Sarsıntı öncesinde Reddettiğim Gerçeklerin değişiği Karar vermemi görmem Gerekiyor Duymak istediklerimi Yeni hikayelere Yazmalıyım Kendimi oynamak için Her hafta ayrı bölüm Yetecek mi Ölmeden uğurlanmama Hayat ömrümden kısa Yaşanmamış Zannetme uzunluğunda |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayata
Kadehimi hayata kaldırıyorum Arkadaş yıllarca o kaldırdı bize Şenlendirdi masasını tokuşturdu Hoşlanıpta ellerini ovuşturdu Kim olursa olsun baş kaldırıyorum Arkadaş yıllarca ezildik büzüldük Bir kez olsun rüzgâra karşı işemek Hatta rüzgâra karşı dik durmak gerek Kim giderse gitsin ben savaşıyorum Arkadaş savunmada kaldık savrulduk Fırtınaya kasırgaya rüzgârına Dönersin melteme girince koynuma |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
HAZ rol RAHAT
Hazır olda bekle, beraber rahata Erelim bir güzel kıpırdanıyorsun Enerji birikmiş patlamaya hazır Volkanik hareketler sismik veriler Geceye mayoyla dalmayalım bu kez Yüzmeyi bilmiyoruz boğulmayalım Bende senin kadar sende benim kadar Tecrübe bulunmaz, arayalım mı? Önce kim davet eder beklentisinde Tadımızdan yenilmez kurtlanırmışız Kaynarken fokurdarsak kurtlar dökülmez Aşımızı olalım gel kudurmadan Öğrenmenin yaşı yoktur öğretmenin Bayrağımı göndere çekemiyorum Kabahatin büyüğü uzun boyunda Biblo diye kullanacağım odamda Hazır olda bekleriz sabaha kadar Ararız buluruz ereriz rahata Beraber olmanın tarifi imkansız Rahat hazır ol, rahat hazır ol, başla... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hazırım
Hazırım gel beni askere gönder Nöbet tutacağım sınırlarında Sabah akşam içtimaları sana Güvenli kollarım sarsın dört yanın Hazırım gel beni askere gönder İki gündür bakirinim özledim Şafak sayacağım gün ağarınca Senden uzaklarda sabahlayınca Hazırım gel beni askere gönder Eğlencem dinlencem sevincim sensin Emredersin komutanım binbaşım Saydığım sayacağım teskeremsin |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Helvalı Makarna
Cemaat birbirini yokluyor Azalanını çoğalanını Yerinde mi duruyor acaba Kaçma ihtimal ki çok kuvvetli Enerji derler bunun adına Her an her yerden patlayabilir Kimilerini ihya ederken Kimilerini süründürebilir Sabah uyandırmaya sen uğra Zaten tüm gece uyumuyorum Dön sağa dön sola liberal kal Beslendiğimi hazmediyorum Çare emir komuta zinciri Daha modern daha genç ve diri Üretimin paydaşı olmalı Gençliğimin niyeti bedelli |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hisseli Bulutlar Kumanyası
Şu bulutlar gökyüzünden yere düşse Bir bir gizlese ayıplarımı örtse Gece yine gelir yüzsüzdür nasılsa Geçen günü sayacağım bu vesile Nöbet tutuyorum bakmak ister misin Hazır nasır tutmuşken farkettiklerim İki cümlemden biri küfre giriyor Muhabereden zevk alanlara bitim Kömür sürdüm aramızda ki temasa Yıllanmamış şarabı içemiyorum Rencideyim dipdiri geçkin esaret Cesaret ister ergenliğim felaket Bağları bozuma girmiş çıkamıyor Çağıranlar susuyor bağıranlara Hokkabaz selamıyla yatağa girmek Cehalet işi kay seriye uğramaz Bin beyinsiz hayvanlar otobüsüne Beşyüz kuruşa bileti kes kendince Makasın dudakların kullanılmamış Sahibinden bit pazarına talebe Kulübesinde üç yüz altmış derece Manzaralı geniş geniş korku hece Kendiliğnden ısıtmalı kendimce Kat kat sundum teşhire teşhis revirde Tedavi ettim bulutları esince Rüzgar çelince aklımı üşütünce Bak kaç gecedir beraber yatıyoruz Düşmeyince fikre uğramıyor hisse |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
HüLYaLı DeRYaLaR
Hülyalı deryalara Neden seninle daldım Deryada hülyalara Geçen ömrüme yandım Olmazı olmaz sandım Kaderde yazmaz sandım Dillere düşmeyelim Nazara gelmez sandım Hasrette rüyalara Düşen sen değilmişsin Gündüzümü geceye Veren cismine kandım |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|