![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Öpücük Yetmez
Olsun da gönül bahçem, güller dikenim olsun, Bulsun sevenim derdim, hasret çekenim olsun, Gelsen aşığım, sessiz kal yaş dökenim olsun, Sarsın boynumdan kollar, bir öpücük yetmez. Sorsun beni dağlardan, aşkım çimenim olsun, Yolsun beni bağlardan, açsın çiçeğim olsun, Sevsin yüreğinden, can koysun dileğim olsun, Sarsın boynumdan kollar, bir öpücük yetmez. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Nasıl Sevgi
Ne bir sevinç var içimde Ne bir umut verir biçimde Seni her gördüğümde Bakınıyorum çaresiz. Bilemiyorum hiç Senin elinden kurtulayım mı Yoksa bağrıma taş basıp Elinden tutunayım mı. Senin olmadığın zaman İnan resmini sarıyorum Yanımda bulacak olsam Girecek yer arıyorum. Biraz olsun avunurken Resmini önümden kaldırayım mı Her şeye rağmen diz çöküp Önünde yalvarayım mı? Senin sevginde artık Bir vefa göremiyorum Verdiğin bana hep çile Bir sefa süremiyorum. Son umudum kalpte kaldı Almak için saldırayım mı İçimden kopardım deyip Namazını kıldırayım mı? Söyle hangisini yapayım ben Senin yoluna mı sapayım Senin yolundan mı sapayım Kendimi nasıl durdurayım. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Yarin Kendisi
Benim kalbin senin aşkın, ya, sen iç, Bu keyf değil, bu yarin zevki dersin, Ne benden derdi sordun, bilmedin hiç, Bu dert değil, bu yarin şevki dersin. Dudaklar kalbe sunmuş derdi, al geç, Bu yar değil, bu yardan gayri dersin, Siyah benler oluşmuş, rengi sen seç, Bu ben değil, bu yarin kendi dersin. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulamadım
Yıldızları küsmüş, gök yüzünde haşmet bulamadım, Sevdiğim darılmış bana, tatlı sohbet bulamadım, Yıkılmış gönül Kabe’m, yüz süremezsin duvarına, Sevgisiz dokunan ellerde keramet bulamadım. Yağmurları düşmüş, gök delinmiş, rahmet bulamadım, Sevdiğim sırtını dönmüş bana vuslat bulamadım, Sıkılmış gönül kabım, gül koyamazsın kenarına, Sevdasın solunan yerlerde nedamet bulamadım. Dermani dalgalara durmuş, metanet bulamadım, Sevdiğim ayrı düşmüş uzakta hasret bulamadım, Takılmış gönül gözüm, yol bulamazsa yanlarına, Çileyi sararım aşkından nihayet bulamadım. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Can Muhammed
İstemem ben inci güher, Gönül gözüm seni ister, Söyleyelim hep beraber, Muhammedim, can Muhammed. Sünnetinden aldık ilham, Uzak düştü bize haram, Getirelim salat, selam, Muhammedim, can Muhammed. Rahmet oldun alemlere, Nurun doldu gönüllüre, Rehber oldun alimlere, Muhammedim, can Muhammed. Kevser sana oldu şarab, Senden uzak kullar harab, Bizi yoldaş eyle ya Rab, Muhammedim, can Muhammed. Dermani'yim yok imkanım, Cennet olsun tek mekanım, Kalbimdeki hep yakanım Muhammedim, can Muhammed. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cehennemdir
Yaprağa hayat veren, üzerindeki nemdir, Çayı önemli kılan, kıvamındaki demdir, Yaradan'dan korkmuyor taklidi müslümanlar, Onlara iman veren ateşli cehennemdir. Ateşli cehennemden gelmez bizim yolumuz, Hakikatle yoğrulmuş toprağımız, suyumuz, Dostluk olan bahçede açar bizim gülümüz, Dost olmayan bedenin kendisi cehennemdir. Ateş yok cehennemde, malzeme kucağında, Arayacaksan ara, sevabı günahında, Azap dünyasını, sen belleme uzağında, İnançsız bir dünyada, yaşanan cehennemdir. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cinaslı Mani
Sorma beni güzelim Çeşmenin ben taşıyım Sen yorulma boşuna Suyunu ben taşıyım. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cürüm
Aşkın gerçek değilse, olursun aşktan bıkanı, Bir daha silemezsin yürekten aşk sabıkanı. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çiçek Oldum
Çiçek oldum yolunda, bir damla suya kandım, Ağladım hep kolunda, göz yaşıyla yıkandım, Gölgelerin koynunda seni sularda sandım, Ağlayarak boynunda konuşmadan susandım. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çile Yolu
Çile yoludur sevda, binbir türlü acısı var, Göz yaşı dökülse de her kalbin kiracısı var. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|