![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gel Desen
Ne de güzel yakışır, Üzerinde gül desen, Gönlün seveni arar, Ne olurdu gel desen. Dünya malı istemem, Altınla dolsa kesen, Aşkınla çöl geçerim, Ayrılıktır ön kesen. Beni senden ayırır, Dünyayı bölen eksen, Seni bana çağırır, Sevgi tohumu eksen. Uydu olur aşkına, Yüzünde nuru gören, Yıllar dokunmaz bana, Sevdiğini söylesen. Dermani verilen kan, Seni dolaşır zaten, Yüreği senle atan, Aşkınla yanar içten. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gerçek Aşk
Bir dünya kuracak sevgin, çölü göl edeceksin, Çiçekle donatacaksın, hepsi gül edeceksin, Dikeni batsa da gülün, tahammül edeceksin, Yer kalmayacak kötüye, gerçek aşk dünyasında. Bakındıkça gözlerine, kalbi güm edeceksin, Bülbül gibi dala konup, terennüm edeceksin, Huzura sığın, kötüyü kördüğüm edeceksin, Yer kalmayacak kötüye, gerçek aşk dünyasında. Okşayacaksın elini, haydi gel edeceksin, Fırtına olmayacaksın, serin yel edeceksin, Canını sıkmayacaksın, zevki bol edeceksin, Yer kalmayacak kötüye, gerçek aşk dünyasında. Dermani sensin, dertliyi iyi hal edeceksin, Saracaksın kollarını, hasbihal edeceksin, Alacaksın hep gönlünü, özde bal edeceksin, Yer kalmayacak kötüye, gerçek aşk dünyasında. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geri Ver Sincan
Sincandan geçiyor demir yolları Yarinden ayrılan döker yaşları tutmak istedikçe tutmaz kolları Kader yazgısını şer eyleyince. Benim sevdiğime adanmış bu can Bana sevdiğimi geri ver Sincan. Dumana boğulmuş sincan dağları Yolundan geriye dönmüş çokları Hedefini vurmaz gönül okları Seven sevdiğini terk eyleyince. Benim sevdiğime adanmış bu can Bana sevdiğimi geri ver Sincan. Sincanda bozulmuş üzüm bağları Sevenlere örmüş kader ağları Benim gibi yanan çeker ahları Felek sevdiğine yar etmeyince. Benim sevdiğime adanmış bu can Bana sevdiğimi geri ver Sincan. 03-03-2006 Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gonca Gülün Dalı
Bir gonca gülün dalına konduğumu zannederdim, Bir volkanın eteklerine konmuşum meğerse, Gülün dikeni tene batar diye kahrederdim, Aşkı diken ile zerkedermiş gülüm meğerse Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gölbaşında Kızlar
Benim gönlümü gam almış yürümüş Bir esmer güzelin peşine gider Bu güzelin derdi beni bürümüş Derdimi bilmez kız tersine gider. Gölbaşında kızlar düğüne gider Aşkından ölürüm de yine gider. Güzeli sevdim ben perişan gönlüm Peşi süre beni almış sürümüş Yüzünü görmeden geçiyor ömrüm Derdimi bilmez kız tersine gider. Gölbaşında kızlar düğüne gider Aşkından ölürüm de yine gider. 02-03-2006 Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlüm Güle Benzer
Gönlüm güle benzerdi, seven kadrini bilmez, Harcar beni kendince, içinden bile geçmez, Yar meyhaneden geçse, içer sevdayı görmez, Her şarkıda bir duble atar, kahrederim ben. Gün aşmasa dağlarda, karanlık göremezsin, Gül ağlamasın aşka, düşen yaşları dinsin, Akşamları gelsen de, gönül derdimi çeksin, Her şarkıda bir duble atar, kahrederim ben. - - v / v - - v / v - - v / v - - Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönül Sesi Aşk Nağmesi
Yosmanın olduğu yerden kötü geçmez dersin, Mutluluk istemeyen dert ekecektir bilsin, Loş ışıklar arasından beni cezbet gitsin, Dinle, gönlün sana seslendiği aşk nağmendir. Sen, gülistan bulunurken gülü nerden aldın, Aldanırsın güzelim, içtiğin mey yok saydın, Geçtiğin meyhaneden geçmeyecek aldandın, Dinle, gönlün sana seslendiği aşk nağmendir. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gördü Gözler
Doruk Ata Vurulursa Gem Şahlanmaz, Kaybolur Görkem Sallanmaz Yele, Düşmez Perçem Parmaklar, Artık Tutmaz Kalem Çekilen Hüznü Gördü Gözler Ağız Bir Şey Söyler Mi Bilmem Sırtının Ortasında Hançer Er Olana Kazılır Makber Tez Yayılırmış Kara Haber Kokusunu Vermiyor Amber Çekilen Hüznü Gördü Gözler Ağız Bir Şey Söyler Mi Bilmem Gönlümüz Yüklendi Problem Çare Diye Kurulur Denklem Çözüme Ulaşmıyor İşlem Aşkınsa Şaşırtıcı Ünlem Çekilen Hüznü Gördü Gözler Ağız Bir Şey Söyler Mi Bilmem Sen, İçimde Güzel Bir Kader Seni Benden Alan Mukadder Yansıtmayı Unutmuş Cevher Işığını Artık Salmaz Kamer Çekilen Hüznü Gördü Gözler Ağız Bir Şey Söyler Mi Bilmem Sevgin Sağanak, Gözümde Nem Ayrılık İçimde Cehennem Söndürmeye Esse de Meltem İçmeye Su Bulunsun Zemzem Çekilen Hüznü Gördü Gözler Ağız Bir Şey Söyler Mi Bilmem Sen Yıldırım, Ben Paratoner Derdini Çekerim Besbeter Yüreğimde Olsun Transfer Taşımaya Bulunsun Konteyner Çekilen Hüznü Gördü Gözler Ağız Bir Şey Söyler Mi Bilmem Başıboş Dolaşmada Sersem Yasak Tanımıyor, Aşk Mahrem Denilen Gölgelerde Gizem Dengini Bulunca Muhteşem Çekilen Hüznü Gördü Gözler Ağız Bir Şey Söyler Mi Bilmem Halimi Görürsün Derbeder Bitmeyecek, Gülmekte Keder Benim İçin Doğacak Zafer Boynunda Olunca Mücevher Çekilen Hüznü Gördü Gözler Ağız Bir Şey Söyler Mi Bilmem Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Görül Aşkından
Sıcağı basınca, har gelir gönül, Deli divane dolanır ardından, Az gelir, deryaya daldırsan sönmez, Sina çölü gibi yakar aşkından. Derdine dalınca, zor gelir gönül, Dokunmadan uç üstünden, altından, Göğe çıkar dağlar, bağlasan durmaz, Seher yeli gibi eser aşkından. Sevgiye kanınca, fer gelir gönül, Ceylanın şavkıyla koşar dalından, Buz kaplı kutuba göndersen donmaz, Bahar gülü gibi açar aşkından. Dermani dayanır, ter gelir gönül, Buram, buram dökülüyor alnından, İsteğidir, kalbine gömsen çıkmaz, Bağrında, ölü gibidir aşkından. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gururumdur
Bir parmak darbesiyle, Arka arkaya ahenkle devrilip, Keyiflenip zevk aldığında, Sıra, sıra sabırla devrilen, Zannetme ki, domine taşlarıdır, Benim gururumdur yıkılan, Beni, başkasıyla paylaşmak istediğin an. Bir ayak darbesiyle, Üst üste, ahenkle zıplayıp, Neşelenip zevk aldığında, Çıtır, çıtır kahırla dağılan, Zannetme ki buz parçasıdır, Benim gururumdur kırılan, Beni, başkasıyla aldatmak istediğin an. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|