![]() |
![]() |
#141 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Keskin'imsin
Suyu soğuk nigolanın, Piknik yeri unutmayın, Bardak, bardak içip kanın Unutulmaz Keskin’imsin. Yeri cennet diyor bakın, Keskinden kız alanların, Keskinli yar bulanların Namı meşhur Keskin’imsin. Eğlenceye hep ayrılan, Seyran yeri karıştıran, Makbul değil kırıştıran, Şanı mertlik Keskin’imsin. Ressamın var kralların, Coşku atan damarların, Aşk kalbinde yananların, Harman yeri Keskin’imsin. Hali bezgin duranların, Bize damat olanların, Garip, garip kalanların, Yanında dost Keskin’imsin. Sessiz olur adımların, Kuzu gibi adamların, Dışarda hep aslanların, Gönlümde sen Keskin’imsin. Kar yolunu kapar kışın, Gözlerimde tüter aşkın, Diyar, diyar sevgin taşkın, Cennet mekan Keskin’imsin. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kırıkkale
Kahrettik bir güne umursamadıK Ilgıt ılgıt vuran rüzgarlarınI Resimlerden silse de seni bir biR Işığını söndürse yıldızlarI Kalbime çökse de koyu karanlıK Kimi zaman düşürse de ayrılıK Aldırma sen benim yalnızlığımA Leylak bahçelerinde gezen gönüL Elini tutar bir gün KırıkkalE Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kızgınım
Kaynıyorum için için Öfke soluyorum burnumdan Birden patlıyorum yanardağ gibi Etrafıma lavlar saçıyorum Akıyorum Yakıyorum Yıkıyorum Ayaklarının dibinde duruyorum Sana kızgınım diyemem Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kök Salmış Sevgi
Aşıklar oyuncu olmuş, yer alır Dünyaysa kurulmuş bir sahne Hasret, gözyaşı, umutla kahır Bir oyun oynanmadı böylesine Sevilenler hep uzağa atılır Döşlere vurulur, yırtılır sine Sevenlere zalim davranır Sevgi bulamayan akıldan köhne Parmaklığın ardına salınır Sevgiyi yürekte sarar cendere Mil çekilir gözlere, son bakış çıkarılır Çöl ortasına atılır biçare Zalim, kendince keyif alır Sevgiyi ayırmıştı kendine göre Farkında olmaz gafil aldanır Değil yarden ayrılmak Beden dilinse de pare, pare Sevgi kök salmış kalpte kalır Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kral İçe Dursun
Yağan yağmur yolu ikiye yarmış Önümüzde deniz arkamız yarmış Gönlüme girecek nasıl bir yarmış Gelmesin sakın kraliçe dursun. Bu günü kalsın olsun hele yarın Gülü sapından siz ikiye yarın Gönderdiğim gülü sevmeyen yarın Halini sormaz kral içe dursun. Ben karardım ey gönül sen de karar Aşkımı engeller yönde mi karar Sevdanın ateşi bana dert karar Dışarı olmaz kral içe dursun. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kurban
Beden bürünmüş toprak hak’tandır, Bu can, sana adanmış kurbandır, Sana giden adımlar aşktandır, Bu can, sana adanmış kurbandır. Ardına düşen canlar halktandır, Bu can, yolunu gözler kurbandır, Cevap ver, sevdalına uslandır, Bu can, yolunu gözler kurbandır. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kuşlar
Martılar, Kanat çırpar. Denizlerin mavi enginliğinde, Dalgalar kabarır, göğün serinliğinde. Gözlerime bak, kanat çırparsan derinliğinde, Aranmaz deniz, aranmaz göğün maviliği de. Mutluluk deryası olur, beni sevdiğini söylediğinde, Duygularım kabarır,dalgalanır, sen gözüme geldiğinde Şimşekler çakar, kızgınlık yansır, gözlerimin içinde, Çıldırırım, kem gözle sana bakanı gördüğümde. Sen, yine de serçem ol, Yuva yap, bahçemde dalıma, Pencereme yanaş, tıkırdat camıma, Seninle uçarım inan, bulunmaz ufuklara. Yeşil gözler, Ruhuma ferahlık verir, Yanıma gel, ormanım ol, sık ağaçlarla, Ben sana kanat çırparım, güzellikler arasında, Şahin olup süzülürüm yanına, Sahip olurum sana, felaketler çıksa da karşıma, Bırakmam kimseye, sahip olurum duygularıma, Kartal olur, konarım yollarına, Kol kanat gererim, sen yanımda olduğunda, Benimdir der, sıkı sıkıya tutarım parmaklarımla. Leylek olsam, aldırmam yazına kışına, Bir haberi müjdelemek için uçarım sana, Hem baharım, hem yazım, yar yeşiller arasında, Beyaz güvercin kanat çırpar yukarılara, Köşeyi örümcek kaplasa da, yuva yaparım yanına, Saf temiz duygularla, atılırım kollarına, Ben, yine de olurum bülbül, Bahçede yuva yaparım dalına, Pencere kenarına konar, tıkırdarım camına, Seninle uçarım, kafes olsa yarınlara. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Küllerdeki Anılar
Boşa geçtiklerini sanma, Küllerin rüzgarda savrulduğuna. Nice fırtınalar esen *******de, Kenetlenmiş bir aşktan arta kalan, Hazin bir avuç sevdadır savrulan. Rüzgar! Üstünde esme, Hatıra olsun, geleceğe bırakılan. Bırakılsın ki, Küllerin arasından yeşersin fidan. Boşa yanmışlar diye bakma, Küllerin ayak altında kaldığına. Nice ateşlerin yaktığı *******de, Hararet dolmuş bedenden sıyrılan, Korlu bir sevdadır, ocakta kalan. Ayak! Altında ezme, Tatlı bir anı kalır geçmişte yaşanan. Yaşasın ki, Küllerin arasında olsun, geleceğe fışkıran. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Küskün Gönül
Denizde dalgalar gibi, Gönül o kadar küskün ki, Fırtına göstermez dibi, Umudu kesilmiş sanki. Hadi; kuş hak almak için, Dalar ekinin içine, Ben yanarken için, için, Gönlümün sende işi ne. Bülbül ister yari niçin, Aldırmaz batan dikene, Ben köprüyüm, sizde geçin, Gönülsüz çıkma üstüne. Renk, renk kır çiçeği açsın, Zevk vermez gönlü küsküne, Gönüle takılan taçsın, Bakmıyorsun, bu küslük ne. Dermani dalgalar gibi, Öyle bir uzaklaştın ki, Unuttun seven garibi, Şimdi aranırsın belki. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mahşer
Aşkımızda hüzün, Sen, yerde yüzükoyun, Ben yerde boylu boyun, Soruyorlar, Siz ayrı mı düştünüz? Ayrı düşen uzanır mı? Bağlı gönülden usanır mı? Öyleyse biz kopmuşuz, Bir araya gelmede, Mahşere kalmışız. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|