![]() |
![]() |
#201 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen ve Ben
Sen bana darılınca, Ben sana sarılınca, Gönlünüz hoş olur mu, Benim sevgi çiçeğim. Sen buseyi alınca, Ben gerdanı sarınca, Kalbiniz boş olur mu, Benim sevgi meleğim. Göz göze bakışınca, Diz dize kavuşunca, Sevdanım loş olur mu, Benimsin, sevdiceğim. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sende Olurum
Suyun olur, lüle, lüle dökülürüm çeşmenden, Saçın olur, lüle, lüle dökülürüm belinden. Gazel olur, yaprak, yaprak okunurum elinden, Gazel olur, yaprak, yaprak savrulurum yelinden. Sürme olur, kara, kara çekilirim gözünden, Toprak olur, sığınılır görünürüm gözünden. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senden İzinsiz Öpmesin
Dudaktan aşk tadarsın, sen değinsen, Dudaklar duygu yüklenmiş alevden, Yaban ellerde kalsın kahrolurdun, Dudaklar öpmesin senden izinsiz. Gülün üstünde bülbül sen değilsen, Gülün kokmaz, boyun bükmüş bulursun, Aşık ol, gönlü aldatmış olursun, Dudaklar öpmesin senden izinsiz. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Kimseye Soramadım
Rüzgar fısıldadı kulağıma, Saba yeli gibi saçlarıma, Meltem oldu değdi yanağıma, Gönlüme girip serin tuttu da, Seni hiç kimseye soramadım. Göl üstüne düşen suilete, Mucizeyle gelen keramete, Kahve falındaki kehanete, İşaret edilen yar oldun da, Seni hiç kimseye soramadım. Minarelere asılan mahya, Ay ışığında buluşan ziya, Nur olup gözde görülen rüya, Ateş böceğiyle tutuştu da, Seni hiç kimseye soramadım. Çölü aşıp geçen bedeviye, Cennetten selam salan huriye, Güneşin düştüğü palmiyeye, Gölge durup ruhumu sordu da, Seni hiç kimseye soramadım. Denizden baş çıkardı balıklar, Gökten kayarak indi yıldızlar, Bereket doldu düşen yağmurlar, Aşkıma tohum oldu açtı da, Seni hiç kimseye soramadım. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin Mutluluğun
Yıldızlar senin mutluluğun olsun, Saymak istersen güzel birer, birer, Sevdalansın bir gönlün sevdiğine, Açılsın kalbin, hepisi de girer. Dolunay senin gülen yüzün olsun, Keyifli halin göl üstüne düşer, Yüzüne biraz durgunluk gelsin, Suyunu içmez, ceylanlar da küser. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sessiz Olur Ölümüm
Sensiz uzaklarda sayılırım, sessiz kaldığımda, Kurtların ölümü yalnız olurmuş, ay ışığında. Sakın ha, ben ne yaptım diye çırpınarak ağlama, Sere serpe uzanmış görürsen musalla taşında. Selalar verilip, etrafa haberim salındığında, Cevap veremezsin, derdi ne diye sorulduğunda. Üzül, son nefesimde yanımda bulunmadığına, Sıkışıp kalacak çırpınışlar, tabut kapağında. Denecek, tükendi, kendini anlatamadığına, Kendini anlatamadı yazacak, mezar taşında. Sevgi ruh gibi sıkılır, yalnız bıraktığında, Geriye dönüş olmuyor, bedenden ayrıldığında. Dermani’yim üzülme, vasiyetim olacak sana, Eline çiçek alıp ağlama, mezarım başında. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda
Sevda derinden manalar içerir, Sakın ola yüzünden okunmasın, Top güllesi gibi kalbi devirir, Dikkat et güzel, tene dokunmasın. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Olunca
Sevdayı bilmek için, Güzelin masum gözlerine bakıp, Aldanma sakın, Girdin mi bir kez içeriye, Ucu bucağı bulunmaz alemde, Sevda çöl gibidir, Sevgi suyun bulunsun geçerken, Yoksa yanarsın. Nice mecnunlar geldi, Bulmak istedi de aşkı, Aklını bırakıp gitti, Gözyaşı olmasaydı, Yoksa nasıl kanarsın, Gözünde yaş birikmiş, İçinde ateş tutuşmuş, Sevgiliyi nasıl anarsın. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdayı Ekemeyiz
Balık gibi düşmüş göreceksen ağında, Salkım, salkım üzüm bozacaksan bağında, Bir kadehe meze edersen tabağında, Sevdayı ekemeyiz biz yüreğimize. Bahane bulacaksan gözün çapağında, Ayrılıp kalacaksan yolun sapağında, Çareyi ararsan şarabın kapağında, Sevdayı ekemeyiz biz yüreğimize. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdim Bir Ankara'lı
Kaşı gözü yerinde Benim gönlüm birinde Gizlenir en derinde Sevdim bir Ankara'lı. Camını açıp bakar Bakışı yürek yakar Ateşi benden çıkar Sevdim bir Ankara'lı. Gamzesi çukur çukur Kaynıyor fokur fokur Yarabbim sana şükür Sevdim bir Ankara'lı. 03-03-2006 Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|