![]() |
![]() |
#221 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tavır
Tahammül gücü bırakmaz zaten, Aşkı yıkmaya yönelir yekten, Sona ersin gösterdiğin sitem, Ne olur sevdiğini söylesen. Ne tepemde dikili bir anten, Ne ayağımın altında paten, Ne derdimi sıralayan bülten, Ne olur sevdiğini söylesen. Dünyayı ikiye bölmüş desen, Beni ilgilendirmiyor şahsen, Bir yarısına mutluluk eksen, Yarım da sevdiğini söylesen. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tükeniş
Bu yolculuğa dayanmaz benim tenim güzel Yüreğim yanar hasretten kavrulur her yanı Yadeller mekanım olmaz çıkmaz sesim güzel Vuslata yelken açayım desem yok duyanı. Gükyüzünü de kaplamış kapkara bulutlar Yok olmuş şimdi baharı bekleyen umutlar Sarıp sarmalamış seni bembeyaz çaputlar Senin gidişinle canda bulurum tufanı. Kıvrıla kıvrıla gider tabut omuzlarda Benim gibi acı çeker kalır yalnızlar da Kimsecikler duymaz olur yüreğin sızlar da Öyle bir gidiyorsun ki yok bunun dermanı. 10-12-2005 Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uçup Gittin Elimden
Boyun eğdimse gerçekten inandım, Gönül açtım derim, aşktan yanandım, Su sensin, sarnıcın ben olmalıydım, Buhar oldun uçup gittin elimden. Ulaşmak istedim, attıkça attım, Adımlardan bitap düştümse yattım, Elinden tutmak isterdim, dayattım, Buhar oldun uçup gittin elimden. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uzansın Elin Göğsüme
Gönülden bir yarıştır sevda dersen, Gönül hepten karışsın sen girersen, Yürek taşkın, tanışsın, aşk dilersen, Uzansın ellerin, göğsümde dursun. Yeşil gözlerde aşk vurgun, sarışsın, İçinden geçse yar, nutkun tutuşsun, Yürek hoplar, gözün gönlün bakışsın, Uzansın ellerin, göğsümde dursun. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üzülmeyin Siz
ÜZÜLMEYİN SİZ Sizin dünyanızda cıvıl cıvıldı bir zamanlar Kiminiz sevgili buldu kiminiz hala bekar Dünü sizde görüyor sevgiliye yananlar Geçmişi bu güne getiren yıldızlarsınız siz. Bakın gökyüzüne her yıldızın bir yeri vardır Sevgilinin gönlünü almış bir değeri vardır Ağlama anam senden Rab’bimin haberi vardır Çile yollarında parlayan yaldızlarsınız siz. Üzülmeyin yalnızlığa gönlümüzde yeriniz Altından kalbiniz paha biçilmez değeriniz Çileye gülüp geçmiş sultansınız her biriniz Allah adıyla sabır çeken sünbüllersiniz siz. Rahmetle yoğrulmuş Eyyub’un duası var sizde Gönüller fetheden Fatih’in rüyası var sizde Dökülen göz yaşında ayın ziyası var sizde Yaradan’la başbaşa kalmış yalnızlarsınız siz. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vazgeçemem
Yüreğimde aşkın, gözlerimdeki yağışla, Yine de sana ulaşmaktan vazgeçemem, Günahım seni sevmek, ne olursun bağışla, Senin aşkına bulaşmaktan vazgeçemem. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vefadan Yana
Gülü bırakıp giden vefasız bülbül değilim, Vefası gönlümde sevgiyle yatacaksın sevgilim. Dalına konup aşkı ilan ediyorsa dilim, Benden gayrının aşkını atacaksın sevgilim. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vurdum Duymaz
Umursamaz beni, gelmiyorsa içten, Sarsamaz beni, hiç duymadığım güven, Dağ delerim, ne gezerim çöllerde, Sevda yolunda, yaşayamam serüven. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vurgunum Ben
Çiçeğine, arısına, Saçlarının sarısına, Bağlanırım anısına, Vurgunum ben, vurgunum ben. Sevdiğimin kaşı kara, Giderim ben yanı sıra, Eş olarak yakışıra, Vurgunum ben, vurgunum ben. Dermani’yim sözüm yâra, Dert koydurdum şarkılara, Kahve gözün bakışına, Vurgunum ben, vurgunum ben. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ya Muhammed
Kıyama dururum önümde Kabe, Namazgahım olur üstte gök kubbe, Cenneti âlada dergahı kurmuş, Muhabbeti sende bulur Sahabe. Ya Muhammed, gönül benim sen türbe, Ahmet’ inden uzak gönül harabe. İnsanlığa Hak’tan gül gelmiş hibe, Rahmeti ile varoldu cazibe, İslam bülbülleri Kur’an okurmuş, Salavat gönderin gerçek sahibe. Ya Muhammed, gönül benim sen türbe, Ahmet’ inden uzak gönül harabe. Şefaate muhtaç gönüller izbe, Af isteyip Hak’tan, ediyor tövbe, İslam hanımları iffet dokumuş, Her sayfada gizli aşkı menkıbe. Ya Muhammed, gönül benim sen türbe, Ahmet’ inden uzak gönül harabe. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|