![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Altından kalkılmaz böyle bir ihanetin
Hiçbir yürek kalkamaz altından böyle ihanetlerin Dağımdan taşımdan ayak izlerini nasıl silerim Kaç zemheri dolusu kar beyazı gözlerin Kaç gök mavisini gözlerinden geri isterim Sırça köşkümün baş köşesiyken yerin Şimdi hesabını veriyorum Altından kalkılmaz böyle bir ihanetin Hiçbir mevsim kalkamaz altından böyle bir ihanetin Kelebek kanadından gözlerini nasıl silerim Kaç bahar içinden, geçti gitti gözlerin Şimdi her biri, başka bir yangın yeri Ah bir bilsem şairim aklından geçenleri En güzel şiirle anlatırdım ihanetini Şairi daha da büyük olur Altından kalkılmaz böyle bir ihanetin Hiçbir şair kalkamaz altından böyle bir ihanetin Mahpushanelerimden gölgeni nasıl silerim Çınar gibi dalgalanırken bayrağı şiirlerinin Sırça köşkün tek ve yalnız sahibi ey şairim Hangi dille, hangi yüzle metanetli ol derim Biz ki iki varisiyiz tek ve lanetli vasiyetin Altından kalkılmaz böyle bir ihanetin Hiçbir ülke kalkamaz altından böyle bir ihanetin Sen öleli kaç çınar özlemiyle yeşerdi, vasiyetin Seni sarmak için yaprak yaprak çürüdü gölgelerim Hiçbir orman kalkamaz altından böyle bir ihanetin Kaç mevsimdir seni çınar çınar beklerim Asırlar geçer ölmez bayrağı ve şairi ülkelerin Altından kalkılmaz böyle bir rezaletin Biz ki iki kurbanıyız tek ihanetin Ben Anadolu’yum Sen Nazım Hikmet’tin Kalender Sever |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|