![]() |
|
|
#36 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57933
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hâfıd - Râfî
Benlik çalıp beni bana düşman eden nefis dinle Hırsın seni kör etmesin derin Gayya’ya itmesin Akıl denen sermâyemle haddini bil Hak’kı anla Beni hoyrata satmasın burnumuz pise batmasın Şeytana aldanıp düşme cehennem odunda pişme Sağlam dur haddini aşma aslâ doğruluktan şaşma Severim ben de şöhreti kim aşık değil sâmâna İstemem mi çok serveti yangınım güle çimene Gökte uçar hayâl atı bağlanmaz ebed gümâna Dikkat et yere atmasın yıkıp üstüme yatmasın Şeytana aldanıp düşme cehennem odunda pişme Sağlam dur haddini aşma aslâ doğruluktan şaşma Heveslenme put olmaya benlik davası çalmaya Kalkışma yetki bölmeye Râfî’den hisse almaya Derin denize dalmaya gururlanıp nam salmaya Horozum erken ötmesin deniz yarılıp yutmasın Şeytana aldanıp düşme cehennem odunda pişme Sağlam dur haddini aşma aslâ doğruluktan şaşma Maddeyi kapsayan yasa mânâyı sürer mi sise Kulak ver rabbânî sese firavunla oynar Musa Şerefli mahlûkât nâsa haddin aşıp kutsal dese Uzaklaş iblis gütmesin yüreğin yanıp tütmesin Şeytana aldanıp düşme cehennem odunda pişme Sağlam dur haddini aşma aslâ doğruluktan şaşma Birer birer tüm varlığı inceleyip gör dirliği Seçse her biri hürlüğü nasıl sağlanır birliği Bırak gönüllü körlüğü ilân etme sen mirliği Râfî yakamı tutmasın beni çöplüğe atmasın Şeytana aldanıp düşme cehennem odunda pişme Sağlam dur haddini aşma aslâ doğruluktan şaşma Allah’ın yasası haktır imânsıza yürek yüktür Hâfîd’de iltimas yoktur kuluna ihsânı çoktur Kurala uyanlar paktır şaşırana mahşer şoktur Celil’e âkil çatmasın cehennem odu tatmasın Şeytana aldanıp düşme cehennem odunda pişme Sağlam dur haddini aşma aslâ doğruluktan şaşma Muhsin aklını derlesin arsız nefsini horlasın Gece yataktan fırlasın esip yağarak gürlesin Gözyaşı döküp terlesin dille Hâfîd’i birlesin Sapıp yabana gitmesin aslâ umudu bitmesin Şeytana aldanıp düşme cehennem odunda pişme Sağlam dur haddini aşma aslâ doğruluktan şaşma |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|