![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ? Usta Kalemlere Çağrım
USTA KALEMLERE ÇAĞRI Ben bir işçiyim anlamam edebiyatın e sinden Beynimde ışık yanar yedikçe felek sillesinden Utanç duyarım şiirlerdeki şevkin ölmesinden Aklımın yettiğince haz duyarım şiirlerimden Yardım beklerim usta kalemlerin cümlesinden Şiirde temanın önemi ne? Her konuda yazar mıyım? Haddime düşmese de bazen köpürür kızar mıyım? Söyleyin usta kalemler geniş bir Pazar mıyım? Ben ustayım diyen kalemlere sorarım sorumu Acemi kalemi bahtiyar edin yapın da yorumu Güzel şiirler okuyorum yazma cesaretimi kırıyor Kapasitem yetmiyor diye kalbimi hüzün sarıyor Acemi kalem üstatları yardımına çağırıyor Usta kalemden bekliyorum şiirlerime yorumu Sevinirim kısa zamanda bildirirseniz durumu Acemi kalem şiirlere anca bu kadar şekil veriyor İçime güzel akıcılık verememe korkusu giriyor Şiirlerime kimileri ağlıyor kimileri ise gülüyor Ya,bu nasıl şair diyerek başınızdan atın Ya da bu da bizden deyin aranıza katın Ben ozan değilim türkü bazında yazım yok Aşık da değilim çalabileceğim sazım yok Gariban bir işçiyim yazılarım var ağzım yok Korkuyorum yazamamanın aklımı çelmesinden Cesaret bulurum ustaların nasihat vermesinden Onur duyarım ustaların cesaret vermesinden Abdullah Özen |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|