![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Her Adımım Babam kokuyor
Babam kokuyor, her adımım Her adımım hasret, hayal kırıklığı Ümitsizlik oluyor içime Rüyalarımda bir hayal bana Yol gösterircesine oğlum hadi... Babanın yüzünü kara çıkarma Bilirim olsaydı yanımda canım Küçük nasihatlarla başlardı Saçlarımı okşar severdi beni Omzuma yaslanıp, usulca ağlardı Alkol damarlarına nüfuz ederken Gözlerinde hep birkaç damla yaş, Hep isyan,hep hayal kırıklığı Yapılan haksızlıkların feryadı Kader derdi hep, geçici bu acılar Ama hiç geçmedi Canını alana dek Neydi bu yazın Babam, Neydi bu talihsizliğin Ömür boyu peşini bırakmayan senin Daha gençliğine doymadan Koparan şey benden Her hayalin rüyamda karşıma İnanamıyorum sen misin Canım, her şeyim Yanımda hissederken sıcaklığını Yılların özlemi hiç değiştirmemiş seni Bak Babam, yaşım yirmiyi çoktan aştı Sakallarım çıktı Göğsüm kabardı Senin için söylenenlerin ardından.... (1989'da kaybettiğim Sevgili Babama...) (Sakarya-07.12.1997 Pazar) Ersen Devrim Şimşek |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|