![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mazi aynası
Mazi aynasına gözüm takıldı Kırkbeş yılı arıyorum orada Gurbete çıkarken dertli anamı Hasret ile sarıyorum orada Bu aynada her halimi seyrettim Kah bu güne geldim kah geri gittim Kaçan mevsimlerin ardından yettim Yorulmazı yoruyorum orada Seyrettim gurbetten mektup yazdığım Seyrettim dağlarda avda gezdiğim Seyrettim yaylada çiğdem kazdığım Cıngırşıklar kuruyorum orada Oyuncak olsa da yoktu saatim Oyun oynamaktı bütün sanatım Çamurdan araba değnekten atım Daha çocuk duruyorum orada Gurbete yollandım küçük yaşımda Babam öldü kara duman başımda Derslerimi ezberlerim düşümde Zorlu çaba veriyorum orada On dört yaşımdayken tanıştım sazla Saz ile inledim yanık avazla Ağladığım günler gülmekten fazla Tellerime vuruyorum orada Bir yanı yeşillik bir yanı sarı Kazancımdan fazla gördüm zararı Geçiyor ömrümün kışı baharı Yavaş, yavaş eriyorum orada Aynanın içine güneşler doğmuş Aynanın içine yağmurlar yağmış Aynanın içine çocuklar sığmış Adlarını soruyorum orada Ataroğlu’m yanıyorum ateş de Gül bitmişti mazi denen ağaçta Resimlerim benden hep küçük yaşta Akranımı arıyorum orada |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|