![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Allahaşkına
Karanfil bakışlı aşkımın diğer yüzü elbet sen, Unutma sakın! Arada gönül sarayıma uğra, Bana uğra n’olursun Allahaşkına. Düşündürme duran aklımı kara kara, Üzme canı n’olursun Allahaşkına. Hiç olmasa da solmuşlarından bir gül yolla, Ya da bir mektup, hem de muhabbet kuşlarıyla, Günün her vaktinde, hatta geceye beş kala; Ara beni n’olursun Allahaşkına Duman duman hıçkırıklarla ve öksürüklerle tüt, Aşkı menekşeler ve güllerle gülerek yürüt, Sıcak yüreğime su serp, aşk ver, bakışla büyüt; Hep mutlu ol n’olursun Allahaşkına. Karalardan da karanlıkça uykusuz bir dünyadayım, Sensizliğin kızıllığında üşüyen bir hülyadayım, Aşk düşün içinde, ben de umutsuzca bir rüyadayım; Anla beni n’olursun Allahaşkına. Allahaşkına söyle, senden çok şey mi istedim, Ki sana karşı tertemiz duygucuklar besledim, Gönlümü aşkın narin laleleriyle süsledim; Konuş susma n’olursun Allahaşkına. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anlayamadığım
Üşüdü maviliklerim Köklerimden çürüdüm Benden sen çıkardım ben kaldım Bakakaldım Seni dilendim Kirlendim Bardaktan boşalırcasına melekler ağladı Temizlendim Günahım çıplaklığımdı aşka Toprağa bağırdım Cesedim gülümsedi Ağladım Senin içinde, dünyadan elendim Senin için de kederlendim Yaşamaya ertelendim Efendim |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Annem
Romatizmadır, baş koyduğum dizleri, Bir kadın: “Anne”, ela bela gözleri, Hala alnımda durur, dudak izleri; İlk terbiyem annem. Utangaç güller, serilir yıllarına, Bulsam, görsem, tekrar düşsem yollarına, Hani üşüsem, sarardın kollarına; Battaniyem annem. Saçlarında karlar donarmış, bak hele, Gözyaşları karışmış, denize, sele, Gidiyorum, ayrılık bu, “Güle güle”; Hiç gülemem annem. İlk sende tanıdım, kıldım ilk namazı, İlk tesbih, ilk peygamber, ilk Allah lafzı, Ben razıyım, Yaradan da olsun razı; İlk seccadem annem. Hastalansam da ağlasam, başucumda, Üşüsem, birden avucun avucumda, Aylardan mutluluk, şefkat orucumda; Sahur gecem annem. Hatırlar mısın, ne mamalar yapardın, Ne zaman korksam, gözlerimi kapardın, Ninni söyler, kirpiklerini kırpardın? Her bir tanem annem. Gurbetine hasret gölgelendi şimdi, Sılayı kökten bitirmek, ilk işimdi, Aç kapını bu sana son gelişimdi; Annem, annem, annem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Artık-larım
dudaklarını rahatsız etmeyecek dudaklarım olmayacak dudaklarım dudaklarında artık gözlerim gezmeyecek yanaklarında oynamayacak kirpiklerim yanaklarında artık “seni seviyorum” demeyeceğim fısıldamayacağım kulaklarında artık sinirini bozacak bir ben olmayacağım lokma lokma kalmayacağım kursaklarında artık ne haber alacaksın benden, ne bir çift söz bundan sonra bir ben olmayacak topraklarında artık çünkü biz aşkı ne yarınlara ne dünyaya ne rüyaya… yarınları attık rüyayı sattık dünyayı yaktık çünkü biz aşkı cennete bıraktık |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asalet
Kurşuna dizildi, Taşlarca ezildi, Tabuta kazıldı; Acı, keder, hüzün. Kalbi büyük eser, Avucunda kevser, Mutluluk gülümser; Kahverengi gözün. Gün geçer, ün geçer, Düş geçer, aşk seçer, Teninde gül açar; Gecen ve gündüzün. Sinema tadında, Bir feyz var adında, Aşkım bu kadında; Asalettir özün. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşıkların Aşığı
Kök salmış içime, çaresizliğin sarmaşığı, Olmuşum çünkü, ışıksız yıldızların aşığı. Kim çözecek şimdi, yüreğimdeki karmaşığı, Sende hallederim ancak, yalnızların aşığı. Kaderimdir bu, katlanmam gerek ölünceye dek, Zaman zaman ağlayıp hem zaman zaman gülerek, Ama içimde bir yerde solmayacak tek çiçek; Ebedi sen olacaksın gamsızların aşığı. Madem ki hastalık sevgilerdeki en son nokta, Madem ki bir elin yokta madem bir elin çokta, Madem ki sen yoksun artık karşımdaki sokakta; Ne yapalım, kaç bakalım, kurnazların aşığı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Nedir?
Aşk nedir? Şahanedir Bahanedir Tane tanedir Hane hanedir Aşk nedir? Pastanedir Dostanedir Postanedir Hastanedir Aşk nedir? Minedir Eminedir Kirinedir Birinedir Aşk nedir? Divanedir Mevlanedir Medinedir Annedir |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Olsun-1
Güneşin doğuşuyla yine yeni bir sabah işte, Kuşlar cıvıl cıvıl, çiçekler uyanmış. Nefesler tazecik yine de acayip neşede, Yürekler yüreklerin üstünde yanmış. Sen de o sıra öyle bitkinsin, suskunsun. Neden böylesin ve durgunsun? Neden istekli gülmüyorsun, Canının istemediği kadar çok Ve yaşamın sıkıldığınca? Kızıyorum şimdi bak, çilekeşim, Aşk olsun doğrusu aşk olsun sabah güneşim. Kızgın bir havaya yakın bir noktada, Renkler daha net… El sallıyorlar parklardan. Varıyorken tam da gönüller gerçek tada, Güllerimizi sulamışlar bile ta yukardan. Sen de bu ara eski bir banka oturmuşsun. Neden yalnızsın ve susmuşsun? Neden yürekli sevmiyorsun, Canının istemediği kadar çok Ve hayatın yıkıldığınca? Kızıyorum şimdi bak, aşk demişim, Aşk olsun duymadın aşk olsun sönmez ateşim. Akşam ufuktan görünecek birazdan, Yaşamak gediyor, işte tam da böyle. Memnunuzdur yine dallardaki kirazdan, Mutluluk boğulacak yeni sevinçlerle. Ama sen hala niye öyle garip durmuşsun? Neden ellerinle yüzünü kapatıyorsun? Neden, sürekli düşünüyorsun? Haydi canım gül sevindiğin kadar Ve üzüntüler kırıldığınca… Kızıyorum şimdi bak; bu son delirişim, Aşk olsun aşkım aşk olsun aşka son debelenişim… Ve aşk olsun ki bana, yalnız seni sevmişim… |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Olsun – 2
Oysa ki; Ben seni Türkçe sevmiştim, Sırf anlayasın diye. Anlamadın niye… Aşk olsun… |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ateş Düştü İzlerime
Isıt sevgilerle yüreğimi, ışık tut gözlerime. İyi hissetmiyorum kendimi; ateş düştü izlerime. Yalancısın şeytan kadar, günahların aydında. Vefasızsın yılan kadar, ejderha var kaydında. Silik görüyorum ayı, yıldızları çalmışım. Ya gel dayı dayı, derken yolda kalmışım. Dinle rüzgarın yasını, dinle bak ne diyor. Kırmışsın kafatasını, aklın nereye gidiyor. Haydi aç yelkenleri, bir umut bekliyorum. Güldeysen yol dikenler, yoksa toprağa geliyorum. Yanımda dur ey güzel, sönüyor bak ışığım. Yeter! Geleceksen gel, buz, buz gibi aşığım. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|