![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İnsanca
çürümek istemiyorum ....suçum yok doğmaktan başka ki ben seçmedim varolmayı neden ne cennet ne cehennem arzuladım ne acı ne de mutluluk ben kendimi dahi seçmedim ...sadece seçildim suçum yok hayvan gibi yok olmak istemiyorum merhamet II yaşamak onulmaz yara ....katre katre ........kan kaybında herles ölüor somut ölmek istemiyorum III soğuk olunca üşüyorum yemeksiz ......açlık çekiyorum öyleyse ihtiyaçtan ötürü .........muzdaribim. IV içimdeki kaos ..her sorun çaresiz evrendeki huzur .....içimde kaos öyleyse ruhum acı sarmalında pansuman edemiyorum ...merhamet. V ölmek yok olmaksa ..yok olacağım belki de hiç varolmadım ...düşünce sarmalında VI şair olmayı hiç istemedim ....isteyemem yaşamın beyhudeliğini anlamak ...sadece acı veriyor bana. VII kırılsın artık koza ...yumurtamdan çokmalıyım acı veriyor kriztalit olmalk ...dönüşmeliyim hemen olacak olmalı bekleyiş ........ızdırap VIII ağlamak istiyorum .ve damla damla ....göz yaşlarımda çözülmek biliyorumevren beni arzuluyor .......sonszuluğunda. IX gel sar beni evren ....kucağında hoplatma, benim için içinde kaybolmak ....yok olmak değil. 'Ey şair dinle beni bir büyüğün dediği gibi cehennem hiçliğe yeğdir' Ahmet Aksoy
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|