![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Babanı Anlat
Nasıl bir duygu anlat Senin baban var Konuş biraz Kızdığında, dövdüğünde ağlar mısın? Sevinir misin yoksa? Nasıl bir his evlat olmak Senin baban var konuş biraz Sabah erken mi kalkar? Ne yemek sever, ne içer? Ne zaman yatar? Seni nasıl sever anlat Nasıl bir duygu babanın olması O güveni anlat biraz Benim hatırladığım hiç bir şey yok Babam yok Hadi n olur susma! Biraz daha Babanı anlat. Özlemlerim vardı çocukluğumda. Umutlarımda bir başka bilirdim hayatı. Böyle hüzünlü, böyle duygulu, Böyle acımasız değildi. Özlüyorum bir bir o günleri. Serum lastiğinden sapan yapmayı Mezarlıklarda korkmadan oyunlar oynamayı. Bir kaç arkadaş toplanıp evden gizli denize kaçmayı. Çocukluğumu özlüyorum Çocukluğumu özledikçe Babamı anımsıyorum hayal meyal Ve o hayal meyal insanı. Babamı özlüyorum Şimdi mezarı bile bilinmiyor ilgisizlikten Yani oturup ta başında ağlayabileceğimiz Dualar okuyacağımız bir toprak bile yok Tek bildiğim bir çam altında yattığı... Ertuğrul Bayam
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|