![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ellerim Öksüz Kalacak
Dur Gitme Gidersen Yanaklarımda iki damla yaş Dudaklarımda söylenmemiş sözler Ve kalbimde Sana hasret bir aşk Bana kalacak Bu yüzden değil Acı çektiğimden de değil Ellerim Ellerim öksüz kalacak Dur Gitme Gidersen Sabahlar olmayacak Çiçekler açmayacak Çocuklar ağlayacak Seni özleyeceğimden değil Ellerim Ellerim öksüz kalacak Dur Gitme Gidersen Şiirler Tatlı sözler Heyecan veren yaşam olmayacak Yalnız kalacağımdan değil inan Ellerim Ellerim öksüz kalacak Ne söylesem: Ne kadar anlatsam Yetersiz biliyorum Biliyorum gideceksin Ama ellerim Ellerimin dilidir kalbim Ve kalbim Dudaklarımdan rica etti Ne olur söyle gitmesin Gitmesin Öksüzlük Öksüzlüğe alışamayacağım Bir sonu var her şeyin biliyorum Sokaklar sessiz ******* sabaha hasret Sana gelen yollar Uçurumlarda Son bulacak Gidişin ölüm Gidişin en çok Ellerimi ağlatacak Dur Gitme Gitme Gitme Ellerim öksüz kalacak 16.03.2007 Biraz umut Biraz yalnızlık kattın gidişinle Söz Şikâyet etmeyeceğim Ama ellerim ellerim öksüz kalacak gidişinle Ertuğrul Bayam
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|