|  | 
|  05-30-2009, 11:02 AM | #34 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Aug 2007 Konum: İstanbul 
 Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts 
Üye No: 44033
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Vah, Vah Sevgili gönül dostlarım bu şiirim sitemizde daha önce YUH,YUH Adında yayınlanmıştı fakat sonradan benim tarzımada pek uygun düşmediğini düşünerek uzun zamandır düşündüm ve bunu VAH,VAH Olarak değiştirmeyi uygun gördüm affınıza sığınıyorum.. Tenzih ederim dostlar ben cümlenizi İyice anlayayım diye bir daha Dedim ben kendime bütün bunları İlericiyim deyipte düne takılana vah,vah Baktım mı Kabe yi görürüm deyipte Burnunun ucuna çakılana vah,vah Senelerce koşup aşkı peşinden Birkaç günde sıkılana vah,vah Kendini maratoncu ilan edipte Daha ilk turlarda dökülene vah,vah Seni bu alemde tek geçerim deyipte Sonra her gördüğünü geçene de vah,vah Eller yaylasını henüz yaylarken Bahane üstüne bahane uydurup ta Vakitli vakitsiz göçene de vah,vah Sağlığı sıhhati nefsi izzeti O yolda tüketip hala her gün Bir bahane bulup içene de vah,vah Ekip dikip gözetleyip mahsulü Gün gelmeden vakitsizce biçene de vah,vah Herkes birdir benim için deyipte Kendince adam kayırıp seçene de vah,vah Bir daha ant olsun asla deyip de Dönüp gene namert köprüsünden geçene de vah,vah İyi günde dostum deyip sarılıp Kötü günde koyup kaçana da vah,vah İzzeti ikramdan nasiplenip de Sonra yediyi kaba....ıçanada vah,vah Her koyun kendi bacağından diyerek Köye kokusunu saçana da vah,vah Şeref’im darılmasın kimse sözüme Dedim ben bunları kendi özüme Önce ezber edeyim bütün bunları Sonra demeyeyim diye tuh, tuh,tuh 
				__________________ Buraya Kadarmış ..   | 
|   |   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| 
 |  |