![]() |
|
Diğer Süper Lig Takımları 4 Büyükler Haricindeki Süper Lig Takımları Hakkındaki Paylaşımlar Buraya... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3523
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Trabzonspor'dan "organizasyon" açıklaması!
Trabzonspor Yönetim Kurulu, Trabzon Belediyesi önünde toplanacağını açıklayan bazı bordo-mavili taraftarların bu organizasyonuyla kulübün bir ilgisinin bulunmadığını bildirdi. Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, yönetim kurulunun olağanüstü genel kurul kararı almasının ardından, bazı basın organlarında başkan Sadri Şener'in yeniden adaylığı konusunda taraftarların yürüyüş hazırlığında olduğu, toplanma yerinin de Trabzon Belediyesi önü olacağı şeklinde haberlerin yer aldığı belirtildi. Kulübün bu ve benzer organizasyonlarla herhangi bir ilgisinin bulunmadığı gibi, böylesi bir yaklaşımı tasvip etmenin de mümkün olmadığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: ''Zira Trabzon'u temsil eden kurumların birbirleriyle aralarında büyük sorunlar varmış gibi bir görüntü verilmesinin hiçbir kesime fayda getirmeyeceği açıktır. Zaman zaman olması muhtemel fikir ayrılıkları yine bu kurumların kendi aralarında yapacakları görüşmelerle çok rahatlıkla çözülebilir. Konuların farklı boyutlara çekilmesi ve gerek Trabzon'a gerekse de Trabzonspor'a zarar verecek davranışlarda bulunulmasının önüne geçilmesi gerektiği inancını taşıyor ve kamuoyunu konuya hassasiyet göstermeye çağırıyoruz.'' Trabzonspor Yönetim Kurulu, Ayasofya Kavşağı'ndaki fuar alanında bulunan arazinin devir süresinin uzatılmasını Trabzon Belediyesi'nden istemiş, ancak bu konuda bazı sorunlar yaşanmıştı. Halen daha bu konuda bir karar çıkmazken kulüp başkanı Sadri Şener de belediye meclisini hedef alan bazı açıklamalar yapmıştı.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|