![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12101
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Lüfer DoLması...
1 Iüfer 1 dolmalık kırmızıbiber 6 mantar 4 karides 6 yaprak ıspanak 4 dis sarımsak 1 kahve fincanı krema 1 kahve fincanı kaşarpeyniri 1 kahve fincanı sıvıyağ Lüferin iç kısmını temizleyip kılçıklarını cıkarın. Balığı ikiye bölmeden, sırtı birleşik kalacak şekilde fileto haline getirin. Mantarları nemli bezle silip dilimleyin. Kararmaması icin limonlu suda bekletin. Sarımsakları soyup ince ince dilimleyin. Karidesleri de dilimleyin. Kaşarpeynirini rendeleyin. Dolma*lık biberi temizleyip dograyın. Teflon tavada sıvıyagın yarısını ısıtıp kırmızıbiber, mantar, karides, ıspanak ve sarımsağı soteleyin, Ocaktan almadan önce içine az miktarda çırpılmış krema, tuz ve kaşarpeynirini ila*ve edin. Hazırladığınız harcı lüferin içine doldurup kapatın. Üzerine 1 tatlı kaşığı kadar sıvıyağı gezdirin. Önceden ısıtılmış ızgarada 15 dakika pişirin. Sıcak servis yapın. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|