![]() |
|
|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,907
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12115
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
DIBLE (FASULYELI PILAV)
MALZEMELER 1 kg fasulye 1 su bardağı pirinç 3 adet orta büyüklükte soğan 1 çay bardağı zeytinyağ 1 adet küçük domates 1 çorba kaşığı tereyağ pul biber karabiber HAZIRLANIŞI Taze fasulye küçük küçük doğranır Soğanlar piyazlık doğranır Yıkanmış olan fasulyelerin yarısı tencerenin içine konur Faulyelerin üstüne yıkamış olduğumuz pirinç, doğranmış soğan, rendelenmiş domates, bir miktar tuz, pulbiber konur Üstüne geriye kalan fasulyeler eklenir Yarım çay bardağı su ve tereyağ ilave edilir Kısık ateşte kendi buharında pişmeye bırakılır Pişme süresince ara sıra karıştırılır Pirince tavada zeytinyağ iyice yakılır, üstüne dökülür Pilav gibi demlenmeye bırakılır![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|