![]() |
|
|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,907
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12115
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
KAYıSıLı KOLAY PILAV
MALZEMELER 2 su bardağı Amerikan Pirinci 3 bardak su 3 çorba kaşığı soya yağı 2 su bardağı kuru kayısı 1 çorba kaşığı safran Yeterince tuz ve karabiber HAZIRLANIŞI Pirinci 20 dakika ılık tuzlu suda bekletin Suyunu süzün ve kızgın yağda 10 dakika pirinçler tane tane oluncaya kadar kavurun İçine 2 su bardağı kuru kayısı, 1 çorba kaşığı safran ve yeterince tuz ekleyip iyice karıştırın 3 bardak su ilave edip pirinçler suyunu çekene kadar kaynatın Suyunu çektikten sonra ateşten indirip 20 dakika dinlenmeye bırakın Karabiber ile süsleyerek sıcak servis yapabilirsiniz![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|