![]() |
|
|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,907
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12116
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
KıYMALı PIRINÇLI BÖREK
MALZEMELER 4 kişilik 1,5 su bardağı pirinç 3 adet yumurta 250 gr dana kıyması 1 adet orta boy soğan 1/2 demet maydanoz 2 çorba kaşığı tereyağı 50 gr kaşar peyniri rendesi 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı un karabiber tuz HAZIRLANIŞI Pirinçleri haşlayın ancak lapa olmasınlar Bir tavada küçük küçük doğranmış soğanı ve kıymayı yağda kavurun Karabiber ve doğranmış maydanozu ekleyin Haşladığınız pirince 1 kaşık yağ, yumurta, tuz, karabiber ve unu karıştırın ve yağlanmış tepsiye pirincin yarısını döküp arasına kıymalı harcı koyun Pirincin diğer yarısını da en üste döşeyin ve kaşar peynir rendesini de serpin Kızgın fırında yaklaşık 15 dakika pişirin![]() |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|