![]() |
|
|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,907
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12115
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
PATLıCANLı PILAV
MALZEMELER 2 su bardağı pirinç 1 kg kuşbaşı et 1 kg patlıcan domates soğan HAZIRLANIŞI Soğan ve bol domatesle pişirdiğiniz eti, orta boy bir tencerenin dibine yayın Patlıcanları soyun, boylamasına dörde bölüp, kızartın ve etin üzerine yayın Yıkadığınız pirinçleri, patlıcanların üzerine koyup, bir su bardağı su veya etsuyu takviyesiyle pişirin Ters çevrip başka bir tepsiye alın, sıcak servis yapın![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|