|  | 
| 
 | |||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. | 
|   | 
|  | Konu Araçları | Görünüm Modları | 
|  07-24-2009, 09:00 PM | #1 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Jun 2007 Konum: İstanbul 
					Mesajlar: 50,907
 Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts 
Üye No: 43266
 İtibar Gücü: 12115 Rep Puanı : 59275 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |  Yufkalı Pilav YUFKALı PILAV MALZEMELER 4 su bardağı pirinç 250 gr margarin 1 adet yufka karabiber tuz HAZIRLANIŞI Tencerenin içini bir miktar margarinle iyice yağlayın, sonra yufkayı serin  Diğer yanda pirinci ılık  suda 60 dakika dinlendirin  Sonra iyice yıkayıp, suyunu süzdükten sonra  tenceredeki yufkanın içine koyun  Margarini eritip pirincin üzerine dökün ve  yufkayı pirinçlerin üzerini kapatacak biçimde katlayın  Tencereyi orta hararetli  fırına koyup yanm saat pişirin  Yufkanın üstü pembeleştiğinde fırından çıkarın  Ters çevrip, servis tabağına alın ve servis yapın  | 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| 
 |  |