|  | 
| 
 | |||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. | 
|   | 
|  | Konu Araçları | Görünüm Modları | 
|  07-24-2009, 09:01 PM | #1 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Jun 2007 Konum: İstanbul 
					Mesajlar: 50,907
 Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts 
Üye No: 43266
 İtibar Gücü: 12115 Rep Puanı : 59275 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |  Portakallı Pilav Portakallı Pilav  Malzemeler: 2 su bardağı pirinç 2  5 su bardağı su 1 su bardağı taze portakal suyu 2 çorba kaşığı iri rendelenmiş portakal kabuğu 1 çay bardağı kuru üzüm 40 gr tereyağı Tuz Hazırlanışı: * Pirinci tuzlu sıcak suda 30 dakika bekletin  Süzüp birkaç kez yıkayın ve süzün  Kuru üzümleri yıkayıp süzün   * Tereyağını tencerede eritin  Pirinci ilave edip kavurun  Portakal  suyu, su, üzüm ve tuz ekleyip tencerenin kapağını kapatın  Pirinçler suyunu  çekene kadar kısık ateşte pişirin  Portakal kabuğunu ekleyip harmanlayın  Ocaktan alıp üzerini kâğıt havlu ile örtün  10 dakika dinlendirip servis  tabaklarına paylaştırın  Sıcak olarak servis yapın  | 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| 
 |  |