![]() |
|
Türkiye 2. & 3.Ligi Türkiye 2. ve 3.liginden haberleri bu bölüm altında paylaşabilirsiniz. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3523
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 19 Eylül, 10 yıllığına Orduspor'da!
Ordu 19 Eylül Stadı, 10 yıllığına Orduspor'a devredildi. Devir protokolü Ordu Valisi Ali Kaban ile Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen arasında imzalandı.. Ordu'da spor camiası ve işadamlarının da hazır olduğu protokol imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, "Orduspor'a yeni gelir kapıları açmak istiyorduk. Bunun için stadı tamamen devralıp hasılat gelirlerinden gelir sağlamak istiyoruz. Çok mutluyum. Bize bu imkanı sağlayan Ordu Valisi Ali Kaban, AK Parti Ordu Milletvekili Enver Yılmaz'a teşekkür ediyorum. Onların destekleri olmasaydı bugün burada olmayacaktık" dedi. Ordu Valisi Ali Kaban ise, stadın Orduspor'a devredilmesi protokolündeki bir maddeye dikkat çekti. Bu maddede şeref tribününün sorumluluğunun kendilerinde olacağını kaydeden Vali Kaban, "Artık kimse makam, mevki etiketi ile şeref tribününe giremeyecek. Ben dahil parasını veren girecek. Artık yok öyle. Kim gelirse gelsin parasını ödeyip girecek" diye konuştu. Vali Kaban, konuşmasının ardından bir kombine bilet satın aldı. Konuşmaların ardından Vali Kaban ile Kulüp Başkanı Nedim Türkmen arasında stadın devir protokolü imzalandı. Nedim Türkmen, ilgi ve desteklerinden dolayı Ordu Valisi Ali Kaban, AK Parti Ordu Milletvekili Enver Yılmaz ve Ordu Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın'a birer plaket ve forma takdim etti.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|