|  | 
| 
 | |||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. | 
|   | 
|  | Konu Araçları | Görünüm Modları | 
|  07-25-2009, 08:01 PM | #1 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Jun 2007 Konum: İstanbul 
					Mesajlar: 50,907
 Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts 
Üye No: 43266
 İtibar Gücü: 12115 Rep Puanı : 59275 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |  GÖÇmen Pilavı MALZEMELER 2 ölçü pirinç 4-5 adet soğan 1/2 kilo taze fasulye Tuz Yağ HAZIRLANIŞI Soğanları küp küp doğrayın  Yağın içinde kavurun  Taze fasulyeyide küçük küçük doğrayıp haşlayın  Haşladıktan sonra soğanların üzerine dökün  En üstüne pirinç konur  Hiç  karıştırmadan su ilave edin  Kısık ateşte pişmeye bırakın  Piştikten sonra  tencereyi ters çevirin ve servis yapın  İsteğe göre, üzerine baharat türü ve  yoğurt ilave edilebilir  ___________ | 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| 
 |  |