![]() |
|
|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,907
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12115
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Malzemeler 3 Adet Yufka 3 Adet Yumurta 1 Su Bardağı Sıvı Yağ 1/2 Kg Ispanak Yaprakları 100 gr Beyaz Peynir Yeteri kadar tuz 2 Yemek Kaşığı Susam 1 Çay Kaşığı Kırmızı Pul Biber Yemeğin Tarifi lspanak yapraklarını yıkayıp ince kıyın Üzerine çok az tuz serperek ovun Peyniri ezip ıspanaklara ilave ederek harç yapın Yumurta ve sıvı yağı boza kıvamına gelinceye kadar çırpın![]() Yufkanın birini tezgaha yayın Üzerine yumurtalı karışımdan sürün Üç katı üst üste harçla sıvayın Yirmiye yirmi santimetre kareler halinde kesin Ortalarına ıspanaklı harçtan koyup bohça şeklinde kapatın![]() Yağlanmış fırın tepsiye dizin Üzerine biraz yumurtalı karışımdan sürerek susam serpin 180 derecedeki ısıtılmış fırında pembeleşinceye kadar pişirin Servis tabağına alarak servise sunun![]() __________________ |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|