![]() |
|
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 285 Thanked 300 Times in 86 Posts
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1976
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saol kanka...korkuttun bizi yaw....ilk hikaye çok etkiliyiciydi.....
Ronaldinho Show Muhtesem müzik eşliginde... Daha büyügü var diyen varsa gelsin(Resimli) Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım) Hiç Nos Takılmış Bilgisayar Gördünüzmü? Kim 500.000 YTL İster (12.000 soru kapasieli ) Daha önce hiç >[KARINCA]< gördünüz mü? Atatürk ingiliz lorduna lafı oturtmuş... TÜrklerİn DÜnyaya İmzalari.......... ![]() Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ Yılın Fişi(tavsiye) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 4 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 5750
İtibar Gücü: 1456
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Harbiden korktum be arkadasım..Ama lisedeyken din hocamız bunları insanların yasaması gerektıgını cunku bunların Allah ın izniyle oldugunu ve baska dunyalarında olduguna inanmamız için gerceklestıgını ancak korkmamamız gerektıgını çünkü ALLAH tan izinsiz bir yapragın bile düsmedigini,eger nefsimizle savasırsak Allah ın bize yetecegini söylemişti..
Ve bende bunu bilerek kendimi yetiştirdim.. Birde bilgilerime güvenerek söyleyebilirimki ruhlar diyar dünyadan gelemezler,insanların ruh gördüklerini söyledikleri şey cin dir ve bir insana musallat olup gitmemesinin sebebi ise yasadıkları boyutun frekansları imiş yani bir insanın frekansını ögrenirlerse kendi frekanslarınıda ona göre düzenliyip öyle yasarlarmıs ve bu baya emek istermiş.. o yüzden emeklerinin bsa gitmesini ve sabit frekanslı yasantılarının birden degişmesini istemezlermiş..Siz siz olun pek onlarla ilgili konusmayın..çünkü titreşim ve elektro manyetik dalgalar onların varlıklarının sebebidir ve bu saydıklarımızda beynimizde bolca bulunmaktadır. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Korku var | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-07-2008 09:25 PM |
Korku | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-08-2008 04:06 PM |
AŞk Ve Korku | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-29-2007 08:53 AM |