![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Eğilmem
Zamanın ardında kalan Herşeyden öte bir avuç yalan Bilemem ya nereye götürür beni Nereden alır, sürükler Her gözyaşına tutsak olamam Yoksun artık, sana bağlı kalamam Yine de sensiz olamam Olamam... Hep bir giz vardı aramızda Hep saklı kalmıştı Çağlara ayak uydurmuştu Asırların koynundaki sürekli hasretler Yeşerten umutları sevdaların gücüydü Gece gibiydi Gün gibiydi Yaşananlar düş gibiydi Sen miydin acıyı öldüren Senden aldığım iksir miydi Neydi ki içimizdeki sır İşte bunu bilemem Bilemem... Sen salıver deli sevdanın dağlarına saçlarını Özlemlerin hoşluğuna bırak yüreğini Rüzgârın sarhoşluğuna Ellerin incinmesin Dikenli gülleri koklamak için eğildiğinde Almasın karanlıklar tertemiz benliğini Düşlerin solmasın Sen benimsin Benim kalacaksın Yalnızlığa boyun bükemem Bükemem... Eğilmem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düşsel Bir Kurmaca
Kuru bir yağmur yağıyor Duru bir yalımın çemberine Beceriksiz bir intihar şaşkınlığında... Ben beni benden alıp Bensiz diyarlara giderken Her yağmur yeni bir hüzün salıyor Hüzünler sel oluyor Selde boğulup gidiyorum umarsızca Yine yaşıyorum Umutsuzca... Ecel Geçiyor Açlığa uzanan yüzlere tafra Nerede İbrahim, nerede sofra Kinlere bilenen dostluklar safra Kudurmuş köpekler salya saçıyor İnsan kisvesinde binlerce yalak Dökülen kanlara doymuyor sunak Diş artığı kene sevdalarda bak! Candan cana sanki yollar açıyor Her soluk alışta yeni bir bölüm Her kırılan gönül ayrı bir zulüm Ne yandan gelirse gelsin bu ölüm İçimde kırılan düşler kaçıyor Sözlerim sustukça çağlıyor hayret Beni benden soran çakal bin suret Gel yüreğim vazgeç, boşuna gayret Kan sızan topraktan ecel geçiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eskimeyen
Gece denizin gecesi Dağlar umudun dağları Özlem senin özlemin Ben yine aynı ben Dostlar yalancı dostlar Sevda garip sevda Gönül eski gönül Ben yine aynı ben Eskimeyen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eylül
Öfkeliydi bulutlar göklere Yerin dibine girmişti yer utancından Kasvetine sığınmıştım üşümelerin Gönülsüz gönlüne esen fırtınada Rüzgârın değil kederimin uğultusuydu çığlıklaşan Gelen eylüldü ikliminde sevdanın Yağmurları sundu Susuz gözlere gözelerinden Gelen eylüldü gitmeyecekti Gitmedi... Dokundu saçlarının matemine Gözlerimin kanını içti Yuvalandı bir bahar akşamına Eylülcesine eserek... İstanbul da eylüldeydi İzmir de Dağlar da, deniz de Ben de eylüldeydim Ben de! .. Bahara satma sevdayı Eylül alıcı geldiğinde Bahar bilmedi baharlığını Umutlar eylüle kaldığında Kan değil, irin değil Yağmur yağıyor sicim sicim Bu yağmur da benden olsun Yağmurlara kanmışken gözün Bu yağmur da benden Eylül eylül yağarken hüzün... Hüzün Saf, katıksız Arı Berrak Eylülle gelen Eylülsüz gitmeyen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eylül Kınası
Çığlıklarım içime suskunlaşıyor her soluk alışımda Sanmayın acısız geçiyor günlerim Akmıyor göz yaşlarım yalnız kalınca Yaşıyorsam inat ölüme Seviyorsam çare sevgisizliğe Eylül kınası yakıyor saçlarımı Kime ağlar ki bulutlar Düşümde kim var ki senden başka Hazeranlar açıyor inat sonbahara Seviyorum işte kana kana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ezgin Bir Tını
Bir hüzün yaşadığımız Kırılgan bir şarkı Ezgin bir tını Çözülmemiş bir aşktı Yarım kalmış mısralarda... Sana dair umutlarım Bana özel özlemlerin Yarına ait düşlerimizin Kollarına atılamadı Bir nazlı fidandın sen Her gün su isteyen Bense bir yağmur damlası Sadece bir yağmur damlası... Yetmedi sana Kuraklğına Düşemedim toprağına... Ben derdimi yanmadım Sen halimden anlamadın Yaprağına dokunsam rüzgârın savururdu Gözlerine dalsam ateşin kavururdu Yanamadım Sen de susuzluğuna Kanamadın! .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fuhuş Koridoru
Hiç böyle hoyratça harcanmamıştı sevda Aşk hiç bu kadar değersizleşmemişti Fuhuş koridoru sokaklarda Hiçbir sevgi sözcüğü bu kadar kolay tüketilmemişti... Yalınayak yürüyorum leş kokan bulvarda Duvarlarda insan kanı... Yürek burkan şehvet çığlıkları Titreyen nefeslerin iğrenç buğusu Salya sümük sevişkenliğinde caddelerin Cam kırıklarıyla deşilmiş yürekler... Çirkef tutuyor eller Dudaklardan balçık damlıyor İrinle yıkanıyor bedenler Her kelimeden küfür akıyor Yağlı parmaklar dolanıyor karanlık saçlarda Göz gördüğüne isyankar Dil utancından lâl... Usanç taşıyor tırnak dipleri Leş torbası kaldırımlar İlenç deryasına saplanmış devran Döngüsünde çamur, girdabında katran... |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Dörtlükleri
Gece yarısı düşer aklıma gözlerin Düşlerimi parçalar kırılgan yüreğin Seni söyler yazdığım dizelerim Gece yarısı düşer aklıma gözlerin Ve bu gecenin tam ortasında Yine sana döner sözlerim Beni alıp sana götüren yollarda Gecenin ortasına şiir gibi düşerim Gecenin sonuna doğru yaklaşırım Gece bitmez sesin gelmeyince Ben yine hayallere düşerim Güneş doğmaz yüzün gülmeyince Gece bitti ben yine buradayım Sevdalım, şiirimle başbaşayım Sorma beni geceye, güne Ne güneşte, ne yıldızdayım Bitti sandım geceyi karanlık silinirken Ufkumda ağarmıyor güneşimi görmeden Sayıklamalar sardı beni hayaller içinde Gece bitmemiş dostlar şafağın kıyısındayken Gecede kaybolmaz direncin Gecenden kaçsan geceme düşersin Bu coşkunluğa pay biçemem Umudumu üleştiren gecemdesin Gecenin soluğu ensemde nefes nefes Benim bendimi geçmiş sınır sınır Bu nasıl yürek, bu gece ne enfes Canım canıma düşmüş kıpır kıpır Yıldırım düşer yüreğimin ortasına Gece çarpar geçer umutlarımı Sayıklamalar sarar düşlerimden kalan Bugünümü, dünümü, yarınımı Gün geldi yüreğe gecenin içinde Gül kokusu sindi her zerresine Yaşadım, umutlandım, mutlandım Sevdamı söyledim her dizede... |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnsan Nasıl Utanır?
El alır göz utanır, Ağız yer dil utanır, Bunlar nasırlanmışsa, O yüz nasıl utanır. Nefsini kollamazsa, Helal,haram bilmezse, Hak yolunda olmazsa, O kalp nasıl utanır. Doğru yolu bulmazsa, Namazını kılmazsa, Hakka aşık olmazsa, O kul nasıl utanır. Hep rüşfet yese insan, Günah söylese lisan, Defalarca tükürsen, O yüz nasıl utanır Seyfet bu kadar yeter, Anlayan alır satar, Kalmamışsa namus ar, O zat nasıl utanır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnsan Neyin Sahibidir?
Gururlanma inan değmez,insan neğin sahibidir. Derdine derman bulamaz,insan neğin sahibidir? Ölümler öldürülmedi,derde derman bulunmadı, Zenginler huzur bulmadı,insan neğin sahibidir? Mide hasta yenilmiyor,yemekten zevk alınmıyor, Bir çok sırlar bilinmiyor,insan neyin sahibidir? Vizon kürkle ağlayanlar,tahtından inen krallar, Hak batılı bilmeyenler,insan neğin sahibidir? Her şey sahibine döner,karanlıkta rahmet arar, Sinelerde iman varsa,insan onun sahibidir. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|