![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Haber Yok
Bu kaçıncı bahar sensiz geçiyor, Ellerim ellerine hasret, Kulaklarım sesine, Kan tükürüyor dudaklarım. Yağmur bulutları kümelenmiş kirpiklerime, Kirpiklerim körkütük sarhoş, Kirpiklerim sırılsıklam. Sen sadece bir gün değil, Kaç gece doğdun yüreğime, Çöle dönmüş yüreğim, haberim yok. Daha kaç mevsim yaşayacağım, Daha kaç yıl geçecek böyle sensiz, Daha kaç gün ağlayacağım haberim yok. Sen neredesin, nasılsın Senden hiç haber yok Sen yoksun, Dünyadan haberim yok. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hadi Anlat Biraz
Nasıl bir şeydir, Yosunu koklamak gibi mi gül dururken Ya da dar bir pabucu giymek gibi mi? Nasıl bir şeydir, Hadi anlat biraz. Hadi anlat biraz nasıl bir şeydir Görüp de görmezden gelmek. Kalbi çarpıyor mu insanın Yoksa umursanmıyor mu? Hatırı geçmiyor mu sevdanın. Nasıl bir şeydir, Hiç akla gelmiyor mu Sevişmiş, öpüşmüş, koklaşmış olmak. Hatıraların yeri yok mu? Hadi anlat biraz. Tanımıyormuş gibi yanından geçip gitmek kolay mı? Bakmadan bulut kümesi gözlerine, Kokusunu duymadan. Hadi anlat biraz Kalbin ıpıldamıyor mu? Gönlün rahat mı? Hadi anlat biraz huzurlu musun? Yoksa içinden ağlıyor musun? Gerçekten öyle pervasız olabiliyor musun? Hadi anlat biraz, Görüp de görmezden gelmek Gelebilmek Gerçekten bu kadar kolay mı? İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasret
HASRET Beklediğim yollar sen oldu bana Kokladığın hava ten oldu bana Bir kere gülüşün can oldu bana Hasreti sen diye koydum içime. Umutlar solmuyor bu can sağ iken Sevgiler bitmiyor sevda var iken Sensizlik ateşi koca dağ iken Hasreti sen diye koydum içime. Yürekten söyledim aşkımı sana Kalbimi bir kere dinleyemedin Bir gülüşü bile çok gördün bana Hasreti sen diye koydum içime. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretin Olmasa
Sensiz geçen günleri yaşanmış saymıyorum Gözlerine bakmaya, yanarken doymuyorum Sensizlikten yoruldum, hiç huzur duymuyorum Yaşamaya gücüm yok hasretin de olmasa. Ağlamazdım sevmesem gözlerinin rengini Sevemezdim bulsam da senin eşsiz dengini Yıllarca taşıyorum yüreğimde sevgini Ağlamaya hakkım yok göz yaşlarım akmasa Yollar haset duymasa, düşerim yollarına, Bir divane gibiyim hasretim kollarına Acısın yüce Tanrım sevdalı kullarına Katlanmazdım sevdana gönül refah bulmasa. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayalin, Ben ve Yalnızlığım
Bütün gün üç kişi oturup seni çekiştirdik Kulakların çınladı mı bilmiyorum Seni konuştukça Bir sıcaklık sardı yüreğimi. Hani arasıra içimizden biri Olumsuzluğunu dökmeseydi Ruhumu karartmasaydı Daha da güzel olacaktı ya. Gözlerin geldi gözlerimin önüne Sıcak, sımsıcak o bakışlarınla Sevgini anlatıyordun. O da yetmezmiş gibi Avucunu öperek Bana sevgini yolluyordun. Birden, sesin doldu kulaklarıma Beni sevdiğini söylüyordun. Ilık ılık seni hissettim taa şuracığımda Saçlarımı okşuyordun. Ben, pek konuştum sayılmaz Gözlerine baka baka Seni seyretmeyi yeğledim Çünkü seni seyretmek çok şeylere bedeldi. Yalnızlığım Durup durup bir laf ediyor İkimizin de canını sıkıyordu. Bunaldım hırçınlığından, İçimden boğazını sıkmak geldi yalnızlığımın, Yapamadım. Bütün gün seni konuştuk Seni yaşadım beynimin tüm kıvrımlarında İçimizde bir sen yoktun. Hep seni konuştuk Hayalin, ben ve yalnızlığım. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayat Bağımsın
Hoş sohbet sevdalar kalmadı artık, Nerede başladık nereye geldik, Beraber ağladık, beraber güldük, Sözlerin bağlıyor beni hayata. Kurumuş bahçede yanmıyor ocak, Küskünüm kendime, imkansız kaçmak, Böylesi dünyada yaşanmaz, ancak Gözlerin bağlıyor beni hayata. Gül ağlıyor diye bülbüller suskun, Şarkılar ağlamaklı, sazende üzgün, Güfteler tükenmiş, notalar suskun, Sazların bağlıyor beni hayata. Çekilmez bu ömrüm, dolmadı benim, Bunca zaman yüzüm gülmedi benim, Baş koyduğum yastık olmadı benim Dizlerin bağlıyor beni hayata. Sevmesem katlanmam böyle kaçışa, Yorgunu sürersin dik bir yokuşa, Hangi can dayanır böyle bakışa, Nazların bağlıyor beni hayata. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayat Durmaz
HAYAT DURMAZ Yıllar bir nehir gibi akıp giderken Sanki dere yatağı ömür tüneli. Aşınır yaşam boyu hergün bir parça Sette çeksen önüne durduramazsın. Ne sular akıp gider, dur durak bilmez, O akışın durmaya yoktur zamanı. Salkım söğüt eğilmiş öperken suyu Sen daldırsan testini dolduramazsın. Her gidene iyi bak nehrin içinden Bir daha göremezsin, giden dönmüyor. Bir zamanlar neydiler, şimdi nerdeler Kapılmışlar girdaba döndüremezsin. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Haydi Gel
Üşüyorum; oysa kapım açık Haydi gel, ısıt beni Ankara. Nedense kaç gecedir uyuyamıyorum Kes şu pis gürültünü be Ankara. Lambaların yanıyor sabaha dek, Neonlarından gözlerim kamaşıyor Kızılay'ın Cebeci'nin kirli havasını kokluyorum Uzatsın ellerini mis kokulu kızların. Uyumuşlar tüm sevgililerim Oysa ben hâlâ kollarında uyanığım Ankara. *******i nedense çok korkunç oluyor Çamlık'ın. Kapat artık gözlerini haydi; bak korkuyorum Bırak, uyuyayım rahatça, bırak yatağıma. Al şu kızlarını başımdan Çık artık hayallerimden Maltepe'nin soğuk hatıralarını yaşamayayım. Yetti artık her gün kahrını çekmek Şu çirkef pis sokakların. Yık Güven Parkı'nı ölsün sokak yosmaların, Haydi gel ısıt beni, artık uyuyayım Ankara. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayli Geç Oldu Zaman
Hayli geç oldu zaman Artık kapat gözlerini Bu gece çağırma sakın kimseyi uykularına Hayli geç oldu zaman Artık kapat gözlerini. Hayal kurma sakın sevdaya Bu gece de düşünme Derinliklerine inme sakın gözlerimin Boğulursun. Hayli geç oldu zaman Artık kapat gözlerini Geceyle baş başa bırak beni. Besmeleni çek, üstünü iyi ört; üşütürsün Haydi tatlı uykular senin Istırap dolu ******* benim olsun Hayli geç oldu zaman Artık kapat gözlerini. Bırak, düşünme kimi sevdiğini Sil hatıraları baştan başa benliğinden Bu gece de unutulmuşluğa mahkum et beni. Hayli geç oldu zaman Artık kapat gözlerini. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hırs Küpü
HIRS KÜPÜ Dünyanın tek sahibi neye yarar sen olsan, Her gün düğün eğlence, felekten ömür çalsan, Kaynağından serveti oluk oluk sen bulsan, Kefen denen o bezin cebi yok ki taşısan. Hırsın boyunu aşmış, kâr etmez öğüt sana, Topladığın hasadı vaktinde öğütsene, Altın gibi görünür bedava nohut sana, Kefen denen o bezin cebi yok ki taşısan. Servetini yaparken akbabalar bekleşir, Sağlığında seninle canlar gibi koklaşır, Hele bir ölmeye gör ciğerini paylaşır, Kefen denen o bezin cebi yok ki taşısan. Değer bile vermedin hırs yüzünden sevgiye, Kimin kimsen var mı ki bu deli hırslar niye? Okurlar mı bir dua, ardından dostum diye? Kefen denen o bezin cebi yok ki taşısan. Dünyada bir iz bırak, adın sevgiyle kalsın, Seni anan dudaklar en güzel hazzı alsın, Evrenin sahibi var, mümkün mü senin olsun, Kefen denen o bezin cebi yok ki taşısan. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|