![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İzler
Ne acelen vardı bilmem Yıllarla mı yarışmıştın Bir bekleyenin mi vardı Ona mı geç kalmıştın Hiç olmadın hayatımda Seni hiç tanımadım Köşelerde, tenhalarda Neden diye ağladım Bunca yıldır gün be gün Her dakika, her saat Büyüttüm özlemini Büyüttüm ben kat be kat Kalsaydın, seni bir ömür Sırtımda da taşırdım Durduğu yok zamanın Bende büyüdüm artık Yüzümde senden izler Çoğaldı alnımda çizgiler Saçlarıma doldu aklar Kaderlerimizde benzediler Bir kere oynasaydık Bir öpmüş olsaydım elini Sırtımda dağlar olsa Bükermiydi belimi Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kabul Ettim Sensizliği
Olmayacak bir dahası Deyip öyle gidiverdin Çok zor oldu unutması Çektiklerim anlatılmaz Darbe vurdu hatıralar Savaşlarım ağır oldu Kaderime razı geldim Kabul ettim sensizliği Kan döküldü gözlerimden Ağladı yandığım ateş Sakız oldum dilden dile Ama artık ölsen bile Dönmeyeceğim Görmedin ki ayrılığın Beni kaç yerden vurdu Sardım bütün yaraları Derinlerde kaldı izler Vuruldum meydanlarda Kavgalarım büyük oldu Alın yazım buymuş dedim Kabul ettim sensizliği Ölemedim zindanlarda Boğuldu boynumda ki ip Hakkım helal mahşere dek Ama dünya da kalsan tek Dönmeyeceğim Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karşılıksız Aşk
Aşk, bir gün benimde mi, hakkımdan gelecekti Bende mi dermansız, dertlere düşecektim Bir hasret benimde mi, canıma yetecekti Kim derdi yıkılıp, darmadağın olacaktım Bende mi sokaklarda sersefil gezecektim Aşk uğruna bende mi yolumdan olacaktım Bende mi bir aşk için canımdan bezecektim Sevilmeden, sevmeyi bende mi tadacaktım Sabahlara bağlayıp, kör kütük *******i Aşk için, oluk oluk yaşlar mı dökecektim Hasretin şerefine, kaldırıp kadehleri Bağrıma yar diye, taşlar mı basacaktım Bende mi, aynalarda başka yüz görecektim Baharlara, yazlara bende mi güz diyecektim Bende mi sevmeyeni, canımdan öz bilecektim Karşılıksız aşk neymiş, böyle mi öğrenecektim Aşk, bir gün benide mi aklımdan edecekti Bende mi zehir-zıkkım şiirler yazacaktım Bir zalimde benim mi, canıma okuyacak Bende onun için mi, cayır cayır yanacaktım Bende mi çaresiz boynumu bükecektim Solacaktım, zamansız yaprak mı dökecektim Bende mi ömrüme kırılıp, küsecektim Bende mi gül yerine, dikeni derecektim Aşk, bir gün benimde mi hakkımdan gelecekti... Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kemancı
O gitti geriye gelmeyecekmiş Artık ayrılığı çal be kemancı Son vedam bu dedi dönmeyecekmiş Bana bir akıl ver ver be kemancı Bilirsin ne kadar çok sevdiğimi Yokluğunda benim ne çektiğimi Kemirir içimi yakar kalbimi Hasreti beni yer yer be kemancı Bu nasıl ayrılık döndüm şaşkına Yok mu bir çaresi yok mu ilacı Susma öyle konuş Allah aşkına Bana bir akıl ver ver be kemancı Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kendine İyi Bak
Eğer ki, ayrılık kaçınılmazsa Sessizce bırak git, veda etmeden Sana ne, hasretin dayanılmazsa Bakarım başımın çaresine ben Güneşim, baharım, gülüm solmaz ya Gözlerime derya, deniz dolmaz ya Gidişin dünya'nın sonu olmaz ya Bakarım başımın çaresine ben Kalbini al benden, saklı durmasın Kendine iyi bak, derdin olmasın Bir şey olmaz, aklın bende kalmasın Bakarım başımın çaresine ben Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırık ayna
Bu ne kalabalık bir yalnızlık böyle Dünya'mda hiç birşey bırakmamışsın Yanlış hatırlamıyorsam Gökyüzü maviydi Başımı yukarı her kaldırdığımda Her baktığımda görürdüm onu Nasıl olduğunu unuttum ama Mevsim bahar olurdu bu zamanlarda Bu deniz de, eskiden balıklar vardı Daha doğrusu burada Bir deniz vardı Karanlıklar yoktu böyle her saat Sabah, öğlen diye vakitler vardı Sarı, sıcak ve kocaman birşey doğardı Bir pencerem vardı Camlarından bakıp umutlar beklediğim Gözyaşlarıma benzeyen birşeyler yağardı İki taraflı yokuş Değildi bu yollar İnerken küçük bir bayır vardı Şu çöl yoktu mesela Ha birde şu dağlar Şurada yemyeşil bir çayır vardı Ve şu duvardaki kırık ayna Ona baktığım gördüğüm Gülen bir yüzüm vardı Ama o zamanlar Ne o ayna kırıktı Ne de benim Aşkından körelmiş Gözlerim vardı Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırk Gün Kırk Gece
Gidişin kaçırdı uykularımı Gözümü yummadım kırk gün kırk gece Dur durak bilmeyen gözyaşlarımı Aşkımıza döktüm kırk gün kırk gece Gözlerim bir nehir gibi çağladı Tam kırk gün gece sana ağladı Yokluğunu çekmek kolay olmadı Cehennnemde kaldım kırk gün kırk gece Saçıma kar yağdı kalbime ateş Kırıldı göğsüme bastırdığım taş Bitmedi gönlümde hasretle savaş Sana hep kaybettim kırk gün kırk gece Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kim Bu Aynalarda Gördüğüm Adam
Saçına zamansız aklar üşüşmüş Kim bilir ne dertten ömrüne küsmüş Karşımda çaresiz boynunu bükmüş Kim bu aynalarda gördüğüm adam Bir yerden tanıdık ela gözleri Düşünür taşınır yine bulamam Alnında bir aşkın yorgun izleri Kim bu aynalarda gördüğüm adam Solmuş beti-benzi gözünde feri Aks'inde bellidir yangının yeri Ya bir zavallı ya delinin biri Kim bu aynalarda gördüğüm adam Hüzün var kalbinde dudaklarında Değilim Allah'ım bu ben olamam Bir namlu kar beyaz şakaklarında Kim bu aynalarda gördüğüm adam Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Konuşsana İstanbul
Ne olur sanki? Bir gece usulca, Seni bırakıp gitsem, seni Kızarmısın, İstanbul bakarmısın ardımdan Bir kere de benim için yanar mı Üsküdar? Kadıköy yetim mi kalır? Moda'mı dul, Öyle sessiz kalma ne olur Konuşsana İstanbul İki yakan birbirine mi karışır? Gelmez mi baharların, Gökyüzün mü kararır? Ortaköy susar, kalır mı öylece Bebek mi ağlar gidişime Biliyorum aslında Olmaz hiç umurunda Yine de, nedendir bilemem Seni bırakıp gidemiyorum İstanbul ben senin Neyini seviyorum? Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kurtar
Her gece hayalinle Yan yana uyumaktan Her sabah özleminle Yatağımdan kalkmaktan Resminle avunmaktan Bıktım sensiz kalmaktan Vazgeçip inadından Kurtar şu bekarlıktan Kalmadı tahammülüm Sabrım boyumu aştı Yeter ne olur gel gülüm Yaş otuza yaklaştı Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|