![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57895
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adam Değilim
Allah'ımdan, bir tek seni diledim El açtım, yalvardım, dualar ettim Varsa başka arzum, başka emelim Alçağın biriyim adam değilim Her şeyden daha çok istemiyorsam Yanımdayken bile özlemiyorsam Seni şu canımdan çok sevmiyorsam Hainim, namerdim, adam değilim Bir gün iste, eğer ömür vermezsem Emret bu dünya'yı ters çevirmezsem Çağır, tüm dağları yıkıp gelmezsem Gel, tükür yüzüme adam değilim Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adresimi Ver
Kalbimde yerin yok, çek git diyorsun Giderim sevgilim canın sağ olsun Ağlama istemem gözün yaş dolsun Gözyaşına benim adresimi ver Gün gelir düşersen hayırsız yare İncinip, kırılma vardır bir çare Gönder her çileni olduğum yere Dertlerine benim adresimi ver Kanına girer de zalimin biri Yüzüne gülerken çeker hançeri Bekleme intikam için mahşeri Düşmanına benim adresimi ver Vakitli, vakitsiz kapın çalınır Can borcun var diye adın sorulur O burdan gitti, yok de, ne olur Azraile benim adresimi ver Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklımın Ucundan Geçirmemiştim
Gelişine olduğu gibi Gidişine de hiç şaşırmadım Doğru çıktı tahminim Beni hiç yanıltmadın Onca cilve, onca naz Caka içinde Biliyordum, tıpış tıpış geleceğini Aşkın dilindeydi, sevgin dilinde Aklımın ucundan geçirmemiştim Beni yüreğinle seveceğini İnkar etmiyorum, beni yaktığını Seni sevdiğimi gizlemiyorum Ama görmüştüm, boş baktığını Onun için seni özlemiyorum Doğru çıktı hislerim Beni hiç yanıltmadın Bir tek zamanını kestiremedim Biliyordum, gideceğini Sanma ayrılığı hazmedemedim Aklımın ucundan geçirmemiştim Beni adam gibi seveceğini İnkar etmiyorum, beni yaktığını Seni sevdiğimi gizlemiyorum Ama görmüştüm, boş baktığını Onun için seni özlemiyorum Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlatın-1
Hangi biriniz Hiç çoçuk olmadınız Hep mi böyleydiniz Hep mi büyük Oyuncaklarınız olmadı mı Üç tekerlekli bir bisikletiniz Hiç değilse camdan misketleriniz Bana bayramları anlatın Nasıldı Arefe *******inin heyecanı Duvarda mı asılı dururdu Onlar mı uyurdunuz Üzerinizde mi olur du Yeni, cici elbiseleriniz Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlatın-2
Hangi biriniz Gençliğinizi yaşamadınız Hep mi böyleydiniz Hep mi orta ve yaşlı Aşklarınız olmadı mı Cilveli ve güzel bir sevgiliniz Hiç değilse karşılıksızda mı sevmediniz Bana sevdaları anlatın Nasıldı İlk buluşmaların öncesi Kaç kez ütülenirdi Pantalonunuz ve gömleğiniz Ne renkteydi yakanızda çiçeğiniz Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlatın-3
Hangi biriniz Hiç yaşamadınız Hep mi böyleydiniz Hep mi cansız Hatıralarınız olmadı mı Nasıl geçti seneleriniz Hiç değilse günleriniz Bana son nefesi anlatın Nasıldı Son demlerin öncesi Ne renkteydi filminiz Korkusu neye benziyordu Yukarıdan bakarken Bedeninize yakışmış mıydı kefeniniz Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Annem
Doldu ömrü vadem, ben gidiyorum Dolmasın gözlerin, bak gülüyorum İçin kan ağlıyor, bilmiyormuyum Yolun açık olsun de gidiversin Duan lazım olur, gözyaşın değil Sen, benim arkamdan ağlama anne Ölüm işte, er-geç herkese gelir Hakkım helal oğlum de gidiversin Güneş yine doğar, yağmur da yağar Değişir mevsimler, geç kalmaz bahar Kıyamet kopmaz ki, yıkılmaz dağlar Sütüm sana helal de gidiversin Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Annem; Seni Çok Seviyorum
Bir, sen okşadın mı İpek olurmuş saçım Bir, sen kokladın mı Misler kokarmış tenim Yar dediğin eli ateş Dili bıçak, gözü kurşun Tüm sevdalar şöyle dursun Annem; seni çok seviyorum Bir, sen ağladın mı Yürekten ağlıyorsun Bir,sen sevdin mi Çıkarsız seviyorsun Yar dediğin kalbi yalan Gülü diken,aşkı masal Bir,sen varsın, canımda can Annem; seni çok seviyorum Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AR'sız
Sana öyle kırgınım ki Sözde değil kalpten öte İhanetin affı yok ki Kötü değil şerden öte Aşk ar ister sen arsızsın Vicdanın yok hayırsızsın Günahına bakmaksızın Kalbe girdin birden öte Bu kaçıncı kahpe tuzak Durmam başında nöbete Uzak ol benden çok uzak Bildiğim her yerden öte Sevdim melek zannederek Şeytan çıktın bir engerek Gibi sessiz süzülerek Kalbe girdin birden öte Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arz Ederim
Hasretimden sorumlu, aşk makamına Eylül'de başlayan. bir deli fırtınanın İçimde, taş üstünde taş bırakmadığı Başımdan gitmeyen, kara bulutların Gözlerimde, yağmurları aratmadığı Yaşamla aramda ki tüm bağlantıların Koptuğu, hasrete dayanmadığı Azap dolu olduğu, yalnızlıkların Böyle bir başına yaşanmadığı Malumunuzdur, Neticesinde, bu vahim durumun Gönlümde, onlarca hasar tespit edilmiştir Huzura ermesi için ruhumun Varlığınıza, acil ihtiyaç duyulmuştur Lüzum ederse eğer, kapanıp ta dizlerinize Gereğini sevgilerinize Arz ederim. Metin Özturan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|