![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4236
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çok İstedİler Ama Bu Kalbİ Sana Sakladim BİrgÜn Gelİr Alirsin Dİye
Gelmedİn Yada Gelemedİn.sonsuza Dek Bende Kalamazdiya BÜrgÜn Bİrİ Geldİ Ve Çaldi Onu Benden Manİ Olamadim ÇÜnkİ Sana Çok Benzİyordu GÖzlerİ, GÜlÜŞÜ Ve BakiŞlari Ayni Sendİ.alamadim Ondan Kendİmİ Ve HerŞeyİmİ Verdİm Senİn Yerİne Bİrİnİ BulmuŞtum Artik Bİrazda Olsa Acim Dİnecek YÜzÜm GÜlecektİ GÜzel BaŞladi HerŞey İlk GÜn Heyecaniydi Ama O DeĞİl Sankİ Sen Varsin KarŞimda Ellerİnİ Bİle TutuŞum Ayniydi GİdİŞİnle EzberledİĞİm Şarki |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Bu DÜnyayi Anlayamadim,
Neydİ Bu TelaŞ,bu KaciŞ? Sen Degİlmİydİn DÜnyaya Kanan? Ben Degİlmİydİm Aski Arayan,aŞİkar........................... Sevgİlerİmle TÜm Dostlara......yanlizligima....İÇİmde Bulundurgum Manevİ Ask_a..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Gece İÇİmdekİ Hasretİnle Sokaklara Firladim.
Senİ Ariyordum Yar, O İÇİmİ Tİtretdİgİn Bakislari. Ama Yoktun! Her Sokak Sen Kokuyordu Yar... Senİ Öyle Özledİmkİ YÜregİm Bİle Hayret Etdİ Yakarisima. YÜregİm Degİlmİydİ İsyan Edİp Aska KÜsen Senden Nefret Eden. Ama Olmadi.. Yİne Yenİldİ Askina, Yİne Buruk YÜregİm Yİne Acili Yİne Sensİz... Sen Olmasanda Yanimda YÜregİm Askinla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() günler bende kalıyor,
*******se sana dair güzel. zamanı kovalamak, marifet sayılıyor sende güneşi hapetsetmek, ben ise dağ yanlızlığı, güneşin battığı yerde. bölüşmek bir yudum sigarayı, rüzgarında hayatın. öldüresiye içmek, tadında güzeldir yanlızlık. adı efkar, sen çıka gelmezsen, hüzünlerime, hüzünlenirim doğduğum yerde, şehir kararıyor,ben yanıyorum sokaklarda, ateş böcekleriyle, bir çocuk daha kayboluyor, tükeniyiyorum. azaltılmış sevgilerde. sana nasıl yazsam bilmiyo |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() RÜyamda GÖrdÜm Senİ Yİne
Senİn Hayatta OlduĞu Zamanlar Gİbİ Hanİ Hep Benİ İzlerdİn Ya Farkettİrmeden Benİ Korurdun Ya Hanİ Şu Kocaman Şehİrde Yanimda Olamazdin Ama Yanimda Gezerdİn Ya Benİ Sensİz BiraktiĞin GÜnden Berİ Sadece Ben Hatiralarini Koruyabİlİyorum Sana O Kadar Yakin Olmak Bİr Okadarda Uzak Olamk Artik AĞladiĞimda Benİ Susturan Bİr Babam Yok Sen Acilarima Merhem Olurdun Sen Benİ Her Şeyden Sakinirdin Ve Bana GÖzÜm Derdİn GÖzlerİnİn İÇİnde HÜzÜn İastemezdİn Pekİ Neden Neden |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karşımda selam veriyor ölüm bana
Uzaklardan koşup gelmiş yardımıma Seninle tanıştığımız bu sokakta, Aşkıma ölüm bile ağlamakta. Lanetler olsun alnımdaki yazıya. Hangi suçumun karşılığı bu ceza. Kalbimi söküp atsam Acılarım diner mi acaba? Günün her batışı başlangıçtır bana Eğlence için davetiye çıkar acılarıma Kara kubbenin altında saatlerce Boyun eğiyorum yalnızlıklarıma. Dayanılmaz bir sızı damarlarımda, Kanım kalbimden geçiyor nede olsa Çaresiz derdime sadece ben değil, |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yok artık başımda aşkın belası
bir izin kalmadı kurduğun düşten kapandı gönlümde sevda yarası unut diyordun ya unuttum işte sensizde düşermiş takvimden günler zorlasanda anmaz adını diller gideni sanmaki bu gönül özler unut diyordun ya unuttum işte uzaklaştı gönlüm her hatırandan kalmadı senden bir iz geçen zamandan çoktan küle döndü alevli yanam unut diyordun ya unuttum işte |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni işliyorum sensiz *******ime,
Kapatıyorum gözlerimi gül yüzün hayalimde, Sen varsın daldığım,baktığım,yaşadığım her yerde, Aşığım bebeğim seni yazmışım şu deli gönlüme, Sevmek zor iş güzelim her deli kanlı sevemez, Şu deli gönül her güzeli sevemez, Sevdim seni deliler gibi gönül ferman dinlemez, Bir kere gülüşüne dağları yıkarım engellenemez sana sevdam, Buğdaylar saçların,denizler gözlerin, Uçurumun kenarında ellerini bekliyor ellerim, Duy artık sesimi sırıl sıklam aşık sana yür |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() dermansız derde tutulursun
seversin sonunda unutulursun mey'lerde bulrsun çareyi talihine kızarsın umutlara sarılırsın sevemite sevilmemiş bir aşk mahkumuyum sevda yolunda ezilmi yüreginden vurulmuş hayinin kuluyum..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() herşey bana seni hatırlatır unutmak isterken,
unutamam hep o gözlerin karşımdayken, bazen sıcak bazen ise gönülden gelirsin, herşey seni hatırlatır bana yeniden, geri dön geri dön..................... neolur geri dönnn |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|