![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevda...
Pes ettim süresiz …sevda Dizlerimin üstüne çöktüm yorgunum…sevda Can kırıkları bakışımda bak bakabilirsen…sevda Sukutu kırlangıç kanadına bağladım,belki başka mevsime …sevda Ben bilemedim,kurgu yaşadım romans aklımın oyunlarında…sevda Dev sahneler inşa ettim,başrolde sen vardın repliklerin hatalıydı…sevda Hayallerde yaşayan yazar sonunda kendine benzetti sevdasını…sevda Kötü sonlar olmayacaktı, kavuşmalarda olmayacaktı farkı buradan anlaşılacaktı…sevda Seyirci alınmayacaktı dev salonlara, alkışa gerek mi vardı…sevda Boyun uzun, boyum kısa …aklım uzun, saçım kısa kabullenemedin…sevda Sürçmedi dilim en doğrusunu dedim, doğrunun kaderi bu kovuldum…sevda Tek kişilik oyun sahnede şimdi “hesaplaşma” adı kader ve kendinle…sevda Seyircisiz yine salon alkışa gerek mi var…sevda Benim hikayem bitmez, yarınlarım kararmaz …kaprisli aktör güle güle …sevda Umarım “Pişmanlık” senaryosuyla çıkmazsın karşıma…sevda Güle güle…sevda
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevdiklerinizi serbest bırakın! ..
sevdiklerinizi serbest bırakın gitmek ister ise yolunu açın kendinizi suçlamak yerine enine boyuna her şeyi tartın üzülmeyin… geri dönerse en başından beri hep sizinledir.. dönmezse zaten hiç olmamıştır! pekala belli bir zamanı varmı ya çok geç dönerse! ? sizde kendinize şu soruyu sorun benim ne kadarım onunlaydı ben var mıydım? işte o zaman mercekle bakın gizli… kuytu köşelerinize bulacağınız tek kelime dahi olsa ne kadar var olduğunuzu size anlatır… umarım hiç kimse hiçbir yere geç kalmaz…
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Silahşörler...
Koskoca bir arena İki silahşör düelloya girdiler Biri kalbim biri aklım Kılıç darbeleri canımı yakıyor Biri ölecek ama hangisi Benim dediğim olacak Diye haykırıyor bir üçüncü kişi Kim söyledi bunu? Bir an durakladılar ve dinlediler Seslenen kaderdi; Her ikinizde yanlış yapıyorsunuz Siz bana aitsiniz dedi, Her ne yaparsanız yapın Çizigiden dışarı çıkamazsınız Unuttunuz mu yoksa? Yazık yazık size Bırakın kavgayı zarar vermeyin Emanet aldığınız bedene! ...
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Silbaştan! ..
Ne analar,ne atalar Nede uzun selviler gibi uzanan yıllar Şu insanoğluna ne dersler vermedi ki Bir zamanlar büyük acılar yaşamış Bir zamanlar dertlerin gölgesinde kalmış Bir evlat acısı,birde dost yarası Bir hançerde anıların sancısı Ne kanlarla ıslanmadı ki bu topraklar Kimi yerde öç alma hırsı Kimi yerde mal mülk sevdası Kimi yerde namus belası Şu insanoğlu ne gariptir ki Atmış kendini odun yerine kor ateşlere Bu günahların hesabını düşünmeden İbret almadan atadan Hiç çekinmemiş Haksız yerde haklıyım demiş Sonunda tarih tekerrürden ibaret Silbaştan! ..
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sokak Lambası...
Günaydın.. Bu şehrin sokakları yeni uyandı Yorgun birazda geceden kalma Neler yaşadı geceden sabaha Tek şahidi vardı oda sokak lambası Oda sustu sual sorulduğunda Çünkü.. Gitme vakti gelmişti, Çünkü.. Gün doğmuştu Tekrar batabilmek için Tekrar sırlarına gömülebilmek için Bir ayyaşın,bir sokak kadınının Yada … Tüm geceyi kül tablasıyla Boğuşarak geçirmiş bir kararsızın Sırlarını saklaması gerek Vefalı olmalı onlara …
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Saatlerini Yaşayacağını Bilene Sorun Hayatı! ...
hayat mabedinde benim diyen bilmez son secdesini gidin sorun bir kez son saatlerini yaşayana hayat nediri hayat suyunu içen nefes şurubunu tadan an be an bilmez hayatı gidin sorun bir kez son saatlerini yaşayana hayat nediri hayat merdivenini her gün tırmanacağını sanana sormayın hayatı gidin sorun bir kez son saatlerini yaşayana hayat nediri hayatı türlü sıkıntı sanana sormayın cebelleşirken unutmuştur amacını gidin sorun bir kez son saatlerini yaşayana hayat nediri hayatı kin kundağında tutana sormayın,ebedi sanıyordur mutlak kendini gidin sorun bir kez son saatlerini yaşayana hayat nediri eğer yaşacağınız bir gününüz kaldığını bilseydiniz farklı olurdu atacağınız her adımınız sorun kendinize şimdi yarın demeden çoşkun olurdu düşman edindiğinize bile sarılışınız tembelliğiniz uçar giderdi erteleme kanatlarıyla bahaneler yaratacak akıl işte o vakit müebbet hapiste ayaklarınız daha bir canlı atardı adımlarını sevdiklerinize beklemezdiniz önce o söylesin diye bağırırdınız sevginizi şaşkın ederdiniz çevrenizi ama emin olun değecektir...
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sorma! ..
Kapıyı açık unutmuşum Girivermişsin görmemişim Yalnız... Dokunma camdan vazolarıma Köşede ki sandalyeye otur biraz dinlen Pencerelerim neden kapalı diye sorma! , Geceden kalmayım ayazda vardı... Dağınıklığıma aldırma Yarım kalmışlarım odanın ortasında Kaldırmak için izin isteme Udum duvarda asılı küskün Notalarım kağıtlarda kalmış suskun Biraz kahvem var ikram edecek Olamaz! minik kedimin sütünüde vermemişim Dün gece nerdeydin diye sorma! Cevap veremem Kayıptım şu küçücük odamda.
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Susanı dilsiz sanmışlar
susani dilsiz sanmislar, duranida takatsiz. sarki yapmislar yalani, nakarattan ibaret olmus safaklari. kurke tamah etmisler egilmisler iki buklum onlerinde Ben niye dovunurum anlamadim ustam paralarim kendimi bile bile.?
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şebnem...
sokakları dar gelmişti ruhumun kaçıp kurtulmak istemişti kendinden sonra çok sevdiği yağmur la zaman mefhumunu unutmuş eski bir dostla sarmaş dolaş olmuştu hoş geldin! ! şebnem yaprağımdasın gün ayazının yaktığı şakaklarımdasın kayacaksın az sonra yanaklarıma az bekle eski dost göz pınarımdan kardeşlerin gelecek şebnemim..hoşgeldin!
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şeref Bahşettiniz...
Yağdırdı mevlam göğünden suyu, Ahmaktım ıslandım ne çare oda kar etmedi, Yedi alemde lakap verildi adım silindi! Ne çare kolay geldi aleme Bir oturup dinlemeden 'dellendi yine bu deli' Ne alim paklar bunu ne veli dendi 'behey gafiller' deliden ala alim mi olur? Can yakmak istediniz de şeref bahşettiniz haberiniz yok.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|